برترين ها/ • تعداد: 4 نفر
• زمان تهيه: 8 دقيقه
• زمان پخت: 55 دقيقه
چي لازم دارم:
• 700 گرم گوشت مرغ بدون استخوان
• يک عدد پياز متوسط، خلالي
• دو حبه سير رنده شده
• يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
• ¼ قاشق چايخوري نمک
• 1/8 قاشق چايخوري فلفل سياه
• يک پيمانه آب مرغ کم نمک
• نصف پيمانه کشمش طلايي
• نصف پيمانه سرکه سفيد
• نصف قاشق چايخوري آويشن
• 1/4 قاشق چايخوري رزماري
• يک قاشق غذاخوري آب سرد
• 1.5 قاشق چايخوري نشاسته ذرت
• دو قاشق غذاخوري دانه کاج تفت داده
چطور بپزم:
1. مرغ ها را بشوييد و خشک کنيد. در يک تابه بزرگ، پياز و سير را در روغن داغ روي حرارت متوسط به مدت يک دقيقه تفت دهيد. تکه هاي مرغ را به تابه اضافه کنيد و 10 تا 15 دقيقه ديگر بپزيد تا طلايي و برشته شوند.
2. سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنيد. بگذاريد بجوشد. سپس در تابه را برداريد تا آب مواد کشيده و سرکه تبخير شود. سپس آب مرغ، کشمش، آويشن و رزماري را به مواد داخل تابه اضافه کنيد. بگذاريد بجوشد. حرارت را کم کنيد و 30 تا 35 دقيقه در ظرف را ببنديد تا مرغ کاملا پخته شود.
3. براي سرو، مرغ را داخل ظرف بريزيد. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنيد و به تابه اضافه کنيد. تا حدي هم بزنيد که مواد غليظ شوند. پس از جوشيدن، 2 دقيقه بيشتر هم بزنيد و سپس از روي حرارت برداريد.
4. اين سس را روي مرغ بريزيد و روي آن هم دانه کاج بوداده بريزيد و سرو کنيد.
بازار