برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه مرغ با کشمش و دانه کاج

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه مرغ با کشمش و دانه کاج
برترين ها/ • تعداد: 4 نفر • زمان تهيه: 8 دقيقه • زمان پخت: 55 دقيقه چي لازم دارم: • 700 گرم گوشت مرغ بدون استخوان • يک عدد پياز متوسط، خلالي • دو حبه سير رنده شده • يک قاشق غذاخوري روغن زيتون • ¼ قاشق چايخوري نمک • 1/8 قاشق چايخوري فلفل سياه • يک پيمانه آب مرغ کم نمک • نصف پيمانه کشمش طلايي • نصف پيمانه سرکه سفيد • نصف قاشق چايخوري آويشن • 1/4 قاشق چايخوري رزماري • يک قاشق غذاخوري آب سرد • 1.5 قاشق چايخوري نشاسته ذرت • دو قاشق غذاخوري دانه کاج تفت داده چطور بپزم: 1. مرغ ها را بشوييد و خشک کنيد. در يک تابه بزرگ، پياز و سير را در روغن داغ روي حرارت متوسط به مدت يک دقيقه تفت دهيد. تکه هاي مرغ را به تابه اضافه کنيد و 10 تا 15 دقيقه ديگر بپزيد تا طلايي و برشته شوند. 2. سرکه، نمک و فلفل را به تابه اضافه کنيد. بگذاريد بجوشد. سپس در تابه را برداريد تا آب مواد کشيده و سرکه تبخير شود. سپس آب مرغ، کشمش، آويشن و رزماري را به مواد داخل تابه اضافه کنيد. بگذاريد بجوشد. حرارت را کم کنيد و 30 تا 35 دقيقه در ظرف را ببنديد تا مرغ کاملا پخته شود. 3. براي سرو، مرغ را داخل ظرف بريزيد. آب سرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنيد و به تابه اضافه کنيد. تا حدي هم بزنيد که مواد غليظ شوند. پس از جوشيدن، 2 دقيقه بيشتر هم بزنيد و سپس از روي حرارت برداريد. 4. اين سس را روي مرغ بريزيد و روي آن هم دانه کاج بوداده بريزيد و سرو کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره