ايران/
چي لازم دارم:
برنج چهار پيمانه
لپه باقالي دوپيمانه
پياز 3 عدد
زردچوبه به ميزان لازم
کره به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا لپه باقالي را شسته و حدود 3 ساعت خيس ميکنيم. پيازها را خرد کرده و آن را با روغن و مقداري کره تفت ميدهيم. سپس زردچوبه را اضافه کرده کمي تفت ميدهيم. باقاليها را نيز آبکش کرده و به مواد اضافه ميکنيم. يک ليوان آب به باقاليها اضافه کرده و ميگذاريم تا بپزد. برنج را همراه با آب و نمک ميگذاريم روي حرارت تا بپزد. زماني که آب برنج تمام شد لپه باقاليهاي پخته شده را به آن اضافه کرده و مخلوط ميکنيم و ميگذاريم دم بکشد.
نکات:
نکته 1 : براي اينکه باقاليها وا نرود حتماً آن را کمي تفت دهيد.
نکته 2 : ميزان زردچوبه بايد به اندازهاي باشد که برنج رنگ بگيرد.
بازار