برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ دستور تهيه دمپختک باقالي

منبع
ايران
بروزرسانی
ناهار/ دستور تهيه دمپختک باقالي
ايران/ چي لازم دارم: برنج چهار پيمانه لپه باقالي دوپيمانه پياز 3 عدد زردچوبه به ميزان لازم کره به ميزان لازم روغن به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا لپه باقالي را شسته و حدود 3 ساعت خيس مي‌کنيم. پياز‌ها را خرد کرده و آن را با روغن و مقداري کره تفت مي‌دهيم. سپس زردچوبه را اضافه کرده کمي تفت مي‌دهيم. باقالي‌ها را نيز آبکش کرده و به مواد اضافه مي‌کنيم. يک ليوان آب به باقالي‌ها اضافه کرده و مي‌گذاريم تا بپزد. برنج را همراه با آب و نمک مي‌گذاريم روي حرارت تا بپزد. زماني که آب برنج تمام شد لپه باقالي‌هاي پخته شده را به آن اضافه کرده و مخلوط مي‌کنيم و مي‌گذاريم دم بکشد. نکات: نکته 1 : براي اينکه باقالي‌ها وا نرود حتماً آن را کمي تفت دهيد. نکته 2 : ميزان زردچوبه بايد به اندازه‌اي باشد که برنج رنگ بگيرد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره