خراسان/
چي لازم دارم:
لوبياي سفيد پخته – 150 گرم
زيتون ريزخردشده –۷۰ گرم
کرفس پخته ريزخرد شده – دوقاشق غذاخوري
روغن زيتون – دوقاشق غذاخوري
نعناع خشک شده – يک قاشق
چاي خوري
اسلايس ليمو – به ميزان لازم
پودر فلفل قرمز- يک هشتم قاشق چاي خوري
آب ليمو – يک قاشق غذاخوري
نمک و ادويه – به ميزان لازم
چطور بپزم:
در ظرف مناسب لوبياي پخته و کرفس و زيتون را اضافه کنيد و ادويه و روغن زيتون را اضافه کنيد و مواد را با هم خوب مخلوط کنيد و براي يک ساعت در يخچال قرار دهيد و سپس با نان تست ميل کنيد .
بازار