کوکپد/ از عطر و مزش نگم براتون عالیه
مواد لازم
آرد سفید2 و نیم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ 4 عدد
3/4 لیوان شیر
لیوان شکر1
0.5 ق چای خوری وانیل
2 ق مرباخوری بکینگ پودر
پودر نارگیل نصف لیوان
کشمش نصف لیوان(دلخواه)
مراحل
کشمش ها رو نیم ساعت خیس میکنیم و آبکش میکنیم.شکر و تخم مرغ و وانیل رو 5 دقیقه با همزن میزنیم روغن وشیر رو به ترتیب اضافه و مخلوط میکنیم. پودر نارگیل رو هم اضافه و مخلوط میکنیم. آرد و پکینگ پودر رو مخلوط و الک میکنیم و به مایه کیک اضافه و در حد یک دست شدن آروم هم میزنیم. کشمش ها رو با کمی آرد مخلوط میکنیم و میریزیم داخل مایه کیک.
قالب بیست در سی (من از ظرف پیرکس استفاده کردم) رو چرب میکنیم و مایه کیک رو میریزیم و به دلخواه روش کنجد میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 قرار میدیم بسته به حرارت فر سی الی چهل دقیقه طول میکشه تا بپزه و طلایی بشه
میتونید کشمش نریزید یا کم تر بریزید ولی با کشمش خیلی خوشمزه تر میشه. آردی که با کشمش مخلوط میشه باعث میشه کشمش ها ته نشین نشه.من کمی عسل رو تا کیک داغ بود با قلم مو روش کشیدم و با پودر نارگیل و گل محمدی و گردو تزیین کردم نوش جان



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

نسخه جديد
آگهی