برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

شيريني رنگين کمان؛ براي عيد غدير

منبع
منودليار
بروزرسانی
شيريني رنگين کمان؛ براي عيد غدير
منودليار/ چي لازم دارم: ۲۳۰ گرم پودر بادام يک پيمانه کره يک پيمانه شکر سفيد ۴ عدد تخم مرغ دو پيمانه آرد شش قطره رنگ خوراکي قرمز شش قطره رنگ خوراکي سبز يک چهارم پيمانه مرباي تمشک يک چهارم پيمانه مرباي زرد آلو يک پيمانه شکلات آب شده چطور بپزم: در ابتدا فر را روشن و روي حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت (۱۷۵ درجه سانتي گراد) تنظيم کن. روي سه سيني فر کاغذ شيريني بکش؛ در يک کاسه بزرگ خمير بادام را با کره، شکر و زرده تخم مرغ را به کمک چنگال مخلوط کن تا پف دار و نرم شود و آرد را به تدريج به آن اضافه کرده و آن قدر به هم بزن تا به شکل خمير در بيايد. در يک ظرف ديگر سفيده تخم مرغ را با همزن برقي به هم بزن تا کاملاً پف دار شده و از ظرف نريزد. خمير را به سه قسمت مساوي تقسيم کن. يک قسمت از خمير را با رنگ قرمز، قسمتي ديگر را با رنگ سبز و قسمت آخر را دست نخورده بگذار. هر کدام را روي يک سيني فر جداگانه پهن کن. سيني ها را براي حدود ۱۰ تا ۱۲ دقيقه درون فر قرار بده تا کمي طلايي رنگ شوند سپس به آرامي و دقت از کاغذ شيريني جدا کرده و بگذار به طور کامل خنک شوند؛ لايه سبز رنگ را روي يک لايه نايلون قرار بده. لايه نايلون را به قدري بزرگ انتخاب کن که بتواند روي هر سه لايه را بگيرد. روي لايه سبز را به مرباي تمشک آغشته کن سپس لايه بدون رنگ را قرار بده. روي آن مرباي زرد آلو بزن و در آخر لايه قرمز رنگ را قرار بده. نايلون را روي هر سه لايه بکش و در بالا جمع کن. يک ظرف نسبتاً سنگين را روي شيريني قرار داده و آن را براي حداقل ۸ ساعت درون يخچال بگذار؛ شيريني را از يخچال خارج کرده، لايه نايلون را جدا کرده و شکلات آب شده را روي شيريني بريز و براي يک ساعت ديگر درون يخچال قرار بده تا شکلات سفت شود سپس به قسمت هاي کوچک تر تقسيم کن. شيريني رنگين کمان آماده سرو شدن است. آماده سازي اين شيريني هيجان انگيز ۴۵ دقيقه، پخت آن ۱۰ دقيقه و در کل با احتساب زمان استراحت ۱۰ ساعت و ۳۰ دقيقه زمان مي برد. حقايق غذايي: انرژي کل: ۶۱ کيلو کالري چربي کل: ۳.۳ گرم – ۵ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه چربي اشباع شده: ۲ گرم کلسترول: ۱۳ ميلي گرم – ۴ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه سديم: ۱۷ ميلي گرم – ۱ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه پتاسيم: ۲۱ ميلي گرم – ۱ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه کربوهيدرات کل: ۷.۴ گرم – ۲ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه فيبر رژيمي: ۰.۳ گرم – ۱ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه پروتئين: ۰.۸ گرم – ۲ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه قند: ۴ گرم کلسيم: ۷۱ ميلي گرم آهن: ۰ ميلي گرم مقدار مصرف مجاز روزانه بر اساس رژيم ۲۰۰۰ کيلو کالري محاسبه شده است. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره