خراسان/
مواد لازم
قارچ - نيم کيلو گرم
سير- 2 حبه
تخم مرغ - ۳ عدد
آرد يا خمير نان باگت - نصف ليوان( قبلا آموزش داده ايم )
سبزيجات معطر- ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل - به ميزان لازم
روغن - به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا قارچها را چرخ و با سبزيجات معطر و خمير نان باگت مخلوط کنيد. خمير نان باگت تازه و نرم باشد اما اگر چنين خميري دردسترس نداشتيد، ميتوانيد از آرد يا پودر خمير نان باگت استفاده کنيد.
پس از آن تخم مرغ ها را به مواد اضافه و در صورت شل بودن مايه، به آن آرد اضافه کنيد.
نمک و فلفل و ادويه مورد علاقه خود را همراه با سيرهايي که له کردهايد، به مخلوط بيفزاييد، خوب هم بزنيد تا مواد يکدست شود.
روغن را در تابهاي روي حرارت داغ کنيد و از مواد به اندازه يک گردو برداريد و در دست تان صاف کنيد و در روغن بريزيد. در ظرف را بگذاريد و اجازه دهيد يک روي کتلت ها سرخ شود، سپس روي ديگر آن ها را سرخ کنيد.
براي کساني که محدوديت مصرف گوشت دارند، گياه خوارند يا مايل اند جايگزين هاي سالم تري براي گوشت داشته باشند، کتلت قارچ گزينه خوبي خواهد بود.( مي توانيد يک سيب زميني آب پز و رنده شده هم به مايه کتلت اضافه کنيد.)
بازار