عکاس خونه/ ارسالي از nahidmahdavi
شيرين قاتق گيلاني
مواد لازم
آلو بخارا ١٠عدد
پياز ١عدد
سينه يا ران مرغ
آلو (سياه و خورشتي)٤تا٦عدد
کشمش پلويي نصف ليوان
برگه قيسي يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي)
رب گوجه فرنگي ٣ق
رب انار يک ق
زعفران آب کرده
طرز تهيه:
ابتدادرظرفي مناسب پيازهارابه صورت نگيني خردکرده ودرمقداري کره سرخ ميکنيم سپس نمک فلفل وزردچوبه را اضافه کرده ومخلوط ميکنيم وبعدشعله را ملايم ميکنيم تاعطر ادويه به مشام برسد.
قطعات مرغ روتفت بدين حسابي
رب هارو هم تفت "مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."