برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

از شما/شيرين قاتق گيلاني

منبع
عکاس خونه
بروزرسانی
از شما/شيرين قاتق گيلاني
عکاس خونه/ ارسالي از nahidmahdavi شيرين قاتق گيلاني مواد لازم آلو بخارا ١٠عدد پياز ١عدد سينه يا ران مرغ آلو (سياه و خورشتي)٤تا٦عدد کشمش پلويي نصف ليوان برگه قيسي يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي) رب گوجه فرنگي ٣ق رب انار يک ق زعفران آب کرده طرز تهيه: ابتدادرظرفي مناسب پيازهارابه صورت نگيني خردکرده ودرمقداري کره سرخ مي‌کنيم سپس نمک فلفل وزردچوبه را اضافه کرده ومخلوط ميکنيم وبعدشعله را ملايم ميکنيم تاعطر ادويه به مشام برسد. قطعات مرغ روتفت بدين حسابي رب هارو هم تفت
"مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."