logo

خرمالو پلو خلاقيت بي مثال!

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
خرمالو پلو خلاقيت بي مثال!
ايران کوک/ اگه شما هم مثل من اولين باره که اسم خرما پلو به گوش تون مي خوره، بهتر در اين مطلب من رو همراهي کنين تا با طرز تهيه اين غذاي خوشمزه آشنا بشيد. خرما پلو يه غذاي اصيل اهوازي هست که به دليل داشتن خرما بسيار مقويه و مي تونه يک غذاي سالم و خوب براي وعده سحر يا افطار در ماه مبارک رمضان باشه. علاوه بر اين خرما پلو يک غذاي مجلسي هم هست که مي تونه زينت بخش سفره هاي مهموني تون باشه. اين غذا رو در مدل هاي مختلفي ميشه درست کرد، هم ميشه با گوشت چرخ کرده درست کرد و هم مي تونيد با گوشت مرغ درست کنيد اين به ذائقه و سليقه شما بستگي داره. خوب با هم بريم سراغ درست کردن اين غذاي خوش طعم و هيجان انگيز. اميدوارم از خوردن خرما پلو کلي لذت ببريد و بتونه يک جاي ثابت در رژيم غذايي تون پيدا کنه. مواد لازم براي خرما پلو خرما 200 گرم سينه مرغ 500 گرم برنج 4 يا 5 پيمانه روغن به ميزان لازم زعفران به ميزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم کره به ميزان لازم کشمش پلويي، زرشک، خلال پسته و بادام براي تزيين مرحله اول: آماده سازي خرما در اين مرحله ابتدا خرما ها را از وسط، با دقت بدون اينکه خرما ها متلاشي شوند، برش بزنيد و هسته آن ها را جدا کنيد. سپس يک تابه متوسط برداريد و روي شعله متوسط گاز بگذاريد. وقتي تابه خوب گرم شد مقداري کره داخل آن بريزيد. پس از آب شدن کره، خرما ها را به آن اضافه کنيد. خرما ها را خوب سرخ کنيد تا پوست آن ها براق شود و در هنگام تزيين خرما پلو نماي زيبايي به آن بدهد. مرحله دوم: آماده سازي برنج خرما پلو يک کاسه متوسط برداريد و برنج را داخل آن بريزيد، سپس آن را بشوييد و چند ساعت، بسته به نوع برنج، بگذاريد خيس بخورد. در همين زمان مقدار مناسبي نمک هم به برنج اضافه کنيد تا طعم بگيرد. سپس در يک قابلمه متوسط مقدار مناسبي آب بريزيد و روي شعله گاز بگذاريد و پس از جوش آمدن آب، برنج را در آن بريزيد و بعد از مدت زمان کافي، برنج را آبکش کنيد و بپزيد. پيشنهاد ميکنم ته ديگ سيب زميني بگذاريد. مرحله سوم: درست کردن مرغ در اين مرحله اگر از سينه مرغ استفاده مي کنيد، ابتدا آن را به قطعات هم اندازه برش بزنيد. سپس يک تابه متوسط روي شعله گاز بگذاريد، اجازه دهيد تابه خوب داغ شود. بعد مقداري روغن يا کره داخل آن بريزيد و صبر کنيد تا داغ شود. سپس مرغ ها را به همراه مقدار مناسبي نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران داخل تابه بريزيد و خوب تفت دهيد تا مرغ ها طعم بگيرند و سرخ شوند. علاوه بر اين، اگر تمايل داشتيد مي توانيد از ران مرغ هم استفاده کنيد که آن ها را هم جداگانه به همراه ادويه جات بپزيد يا سرخ کنيد. بعد از قدري سرخ شدن، شعله را کم کنيد و درب تابه را به مدت 15-20 دقيقه ببنديد تا مغز پخت شود. زمان دقيق پخت بستگي به سايز قطعات مرغ دارد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره