نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه آش ميوه آذربايجاني

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه آش ميوه آذربايجاني
ستاره/ مواد لازم براي تهيه آش ميوه مناسب براي 10 تا 12 نفر  گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم تره فرنگي ۲۰۰ گرم جعفري ساطوري شده ۲۰۰ گرم نعناع ۲۰۰ گرم گشنيز ۲۰۰ گرم برگ چغندر ۲۰۰ گرم برنج ۲۰۰ گرم پياز داغ ۳ قاشق سوپخوري نخود ۱۲۵ گرم لوبيا قرمز ۱۲۵ گرم آلبالو ۵۰۰ گرم گوجه سبز ۵۰۰ گرم زرد آلو ۵۰۰ گرم گندم ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه آش ميوه مرحله به مرحله پياز را خرد کرده و با کمي روغن تفت مي‌دهيم تا طلايي رنگ شود. سپس آن را با نخود و لوبيا و گندم داخل يک قابلمه به همراه 5 تا 6 ليوان آب مي‌گذاريم تا خوب بپزد. در اين مرحله مي‌توانيد کمي زرد چوبه هم اضافه کنيد. برنج را اضافه مي‌کنيم بعد از اينکه برنجمان پخت، سبزي ها را که از قبل تميز و خرد کرده ايم به قابلمه اضافه مي‌کنيم. گوشت ها را هم به شکل کوفته هاي کوچک درست مي‌کنيم و به موادمان اضافه مي‌کنيم آش را چند دقيقه يکبار بايد هم بزنيد تا جا بيفتد و ته نگيرد. در مرحله آخر نوبت به ميوه ها مي‌رسد. در دقايق آخر پخت ميوه ها را که از قبل هسته هايشان را جدا کرده ايم، اضافه مي‌کنيم. ميوه ها نبايد خيلي بپزند و له شوند. نکته: اگر به ميوه تازه دسترسي نداشتيد و از ميوه خشک استفاده کرديد، بهتر است ميوه خشک ها را قبل از اضافه کردن به آش ميوه چند دقيقه اي در آب خيس کنيد به مقدار کافي نمک و فلفل زده ايد و حالا اگر مي‌خواهيد آش‌تان طعم ترش و شيرين بگيرد، در دقايق آخر مي توانيد 4 تا 5 قاشق شکر اضافه کنيد. در آخر با هم طرز تهيه آش ميوه اي را ياد گرفتيم. شما مي توانيد در اين آش از سبزي استفاده نکنيد اما در صورت تمايل تره، جعفري، گشنيز و برگ چغندر مي‌تواند در آش ميوه محلي به کار رود و آن را مغذي تر کند. اين آش لذيذ و مقوي طعم ترش و ملس فوق العاده اي دارد و همانطور که اشاره کرديم ميوه ها و ساير موادش سرشار از ويتامين و مواد مغذي است. پس بهتر است شما هم آن را امتحان کنيد و مطمئن باشيد که طرفدار آن خواهيد شد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره