برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ الويه قيفي پيشنهاد سرو شيک غذا

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ الويه قيفي پيشنهاد سرو شيک غذا
شور و شيرين/ چي لازم دارم براي حدود 20 عدد: پودر ماية خمير 1 قاشق سوپخوري شکر 1 قاشق چايخوري آب ولرم يک‌چهارم پيمانه آرد الک کرده به ميزان لازم نمک به ميزان لازم روغن مايع 30 ميلي‌ليتر شير 250 ميلي‌ليتر زرده تخم مرغ 2عدد سالاد الويه به ميزان لازم يادآوري ميزان آرد بايد به اندازه‌‌اي باشد که خمير به دست نچسبد. چطور بپزم: ماية خمير، شکر و آب را درون ظرف مناسب بريزيد و رويش را بپوشانيد تا ماية خمير فعال شود. آن‌گاه آرد و نمک را در کاسه مناسبي بريزيد و در مرکز آن حفره‌اي ايجاد کنيد. حالا مايه خمير، روغن و شير را به آرد اضافه کنيد و مواد را با هم مخلوط نمائيد تا خمير شود (خمير را 5 دقيقه ورز دهيد). سپس خمير را در جاي گرم قرار دهيد تاحجمش دو برابر شود. اکنون قيف‌هاي فلزي مخصوص را چرب کنيد و خمير را روي سطح ميز آرد پاشيده با وردنه به ضخامت 3 ميليمتر باز کنيد. و از آن نوارهايي به اندازة 1×12 سانتيمتر برش بزنيد. سپس نوارها را دور قالب بپيچيد و آنها را در سيني فر قرار دهيد و 15 دقيقه استراحت دهيد. اکنون نان‌ها را با زردة‌ تخم‌مرغ اندود کنيد و در فر گرم کرده با دماي 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت بپزيد. سپس آنها را از فر خارج کرده و صبر کنيد خنک شوند و داخل آنها را با سالاد الويه پر کنيد.
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره