دور نیست/ اشکنه از مرسوم ترین غذاهای قدیمی در بیشتر نقاط ایران بوده و نقطه اشتراک همشون همین شکستن تخم مرغ توی اون بوده و به قولی نام اشکنه هم به همین دلیل روی اون گذاشتن، اشکنه گوجه که اهالی رادکان مشهد به زبان محلی میگن اشکنه اوجز یک غذای بدون گوشت، ساده ، ارگانیک و خوشمزه است، جای همگی خالی در شهر زیبای رادکان نزدیک مشهد این خانم مهربون که همه زن دایٔی صداش می کردند با کمک خاله سودابه برامون اشکنه گوجه درست کردند که از زحمات شون بسیار سپاسگزارم.
پیاز و سیب زمینی را در روغن محلی سرخ کردند گوجه فرنگی خرد شده و آب ریختند بعد رشته محلی، ادویه و در آخر هم تخم مرغ اضافه شد.
.اگر شما هم نوعی دیگر از اشکنه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.