برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه بادمجان شکم پر

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه بادمجان شکم پر
باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه بادمجون شکم پر را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد. براي بادمجون شکم پر اول بادمجون‌ها رو به شکل راه راه پوست ميگيريم، ولي کلاهکشونو جدا نميکنيم اگه هم جدا کنين اتفاقي نميوفته و اگه باشه باعث ميشه اگه بيشتر پخت وا نره، يه طرف بادمجون‌ها رو باز ميکنيم و سرخشون ميکنيم و ميزاريم کنار. براي مواد مياني اول پياز رو سرخ ميکنيم و سير رنده شده رو هم اضافه ميکنيم وقتي سرخ شدن در صورت تمايل فلفل دلمه نگيني شده اضافه ميکنيم بعد گوشت رو اضافه ميکنيم وقتي سرخ شدن يکم رب ميزنيم و ادويه شامل نمک، کاري، زرد چوبه، دارچين و کمي پودر زيره در آخر جعفري ساطوري شده هم اضافه کنيد و شعله رو خاموش کنيد. با اين مواد داخل با دمجون‌ها رو پر ميکنيم روي بادمجون‌ها با هر پنيري دوست داشتيد پر کنيد من پنير موزارلا و گودا ريختم. براي سس اين غذا يه قاشق رب گوجه تو روغن تفت ميديم بهش يک قاشق رب انار ملس اضافه ميکنيم نمک و فلفل هم ميزنيم و يک استکان آب ميريزم. بادمجونهارو داخل سس ميچينيم با شعله خيلي کم اجازه ميديم بپزه و پنير روي بادمجون‌ها آب بشه وقتي سس غليظ شد و طعم و مزه‌ها با هم تلفيق شدن غذاي ما آماده اس. منبع: amoozesh deser ghaza
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره