برترين ها/ چي لازم دارم:
- فيله مرغ: ۳ عدد
- ژامبون: ۳ ورقه
- پنير چدار: ۳ ورقه
- تخم مرغ (کمي زده شده): يک عدد
- پودر سوخاري: ۲ پيمانه
- روغن: براي سرخ کردن
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سياه (پودر شده): به مقدار لازم
- سير (له شده): ۲ حبه
- پاپريکا: به مقدار لازم
چطور بپزم:
۱. با استيک کوب روي فيله هاي مرغ بکوبيد تا پهن شوند. سير له شده را روي فيله هاي مرغ بماليد و نمک و فلفل سياه بزنيد و پاپريکا بپاشيد.
۲. روي هر يک از فيله ها يک ورقه ژامبون و يک ورقه پنير قرار دهيد و آنها را رول کنيد. رول هاي مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمي زده شده فرو کنيد و سپس در پودر سوخاري بغلتانيد.
۳. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنيد تا طلايي و برشته شوند.
منبع:ماهنامه سفره ايراني
بازار