برترین ها/ چی لازم دارم:

  • فیله مرغ: ۳ عدد
  • ژامبون: ۳ ورقه
  • پنیر چدار: ۳ ورقه
  • تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
  • پودر سوخاری: ۲ پیمانه
  • روغن: برای سرخ کردن
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سیر (له شده): ۲ حبه
  • پاپریکا: به مقدار لازم
چطور بپزم:
۱. با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
۲. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
۳. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. 
منبع:ماهنامه سفره ایرانی