نماد آخرین خبر

با طرز تهيه اخته خَمَس يا اسکمو اخته گيلاني آشنا شويد

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
با طرز تهيه اخته خَمَس يا اسکمو اخته گيلاني آشنا شويد

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم اخته خَمَس(اسکمو اخته گيلاني)
آلبالو خشک ۱ ليوان
زغال اخته خشک ۱ ليوان
آلوچه خشک ۱/۱/۴ ليوان
نمک و گلپر به مقدار لازم
اسکمو اخته بستني يخي

طرز تهيه اخته خَمَس(اسکمو اخته گيلاني)
زمان تهيه ۲۰دقيقه
همه رو شستم تا اصلا شن نداشته باشه
من اخته خمس با آب و نمک ,گلپر گذاشتم پخت (آب تا حدي ريختم که تا سر اخته داخل قابلمه را پوشند ) وقتي پخت و سرد شد ،ريختم تو ليوان يه بار مصرف و يه دونه سيخ چوبي گذاشتم داخلش بعدش گذاشتم تو فريزر تا يخ بست .

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره