سرآشپز پاپیون/ مواد لازم اخته خَمَس(اسکمو اخته گیلانی)
آلبالو خشک ۱ لیوان
زغال اخته خشک ۱ لیوان
آلوچه خشک ۱/۱/۴ لیوان
نمک و گلپر به مقدار لازم
اسکمو اخته بستنی یخی
طرز تهیه اخته خَمَس(اسکمو اخته گیلانی)
زمان تهیه ۲۰دقیقه
همه رو شستم تا اصلا شن نداشته باشه
من اخته خمس با آب و نمک ,گلپر گذاشتم پخت (آب تا حدی ریختم که تا سر اخته داخل قابلمه را پوشند ) وقتی پخت و سرد شد ،ریختم تو لیوان یه بار مصرف و یه دونه سیخ چوبی گذاشتم داخلش بعدش گذاشتم تو فریزر تا یخ بست .

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar