5
4
2.7K
5
4
2.7K
سرآشپز پاپيون/ مواد لازم اخته خَمَس(اسکمو اخته گيلاني)
آلبالو خشک ۱ ليوان
زغال اخته خشک ۱ ليوان
آلوچه خشک ۱/۱/۴ ليوان
نمک و گلپر به مقدار لازم
اسکمو اخته بستني يخي
طرز تهيه اخته خَمَس(اسکمو اخته گيلاني)
زمان تهيه ۲۰دقيقه
همه رو شستم تا اصلا شن نداشته باشه
من اخته خمس با آب و نمک ,گلپر گذاشتم پخت (آب تا حدي ريختم که تا سر اخته داخل قابلمه را پوشند ) وقتي پخت و سرد شد ،ريختم تو ليوان يه بار مصرف و يه دونه سيخ چوبي گذاشتم داخلش بعدش گذاشتم تو فريزر تا يخ بست .