شور و شیرین/ چی لازم دارم:
تخم‌مرغ همزده........... 3 عدد
پودر سوخاری ...........4 پیمانه
پنیر پارمسان رنده کرده............... 1 پیمانه
پیازچه‌ی خرد کرده..................یک‌سوم پیمانه
نمک و فلفل ...............به میزان لازم
قارچ ............ 400 گرم
روغن مخصوص سرخ کردنی............ به میزان لازم
پیازچه ...................برای تزئین به میزان لازم
چطور بپزم:
تخم‌مرغها را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید. آن‌گاه پودر سوخاری، پنیر پارمسان، پیازچه، نمک و فلفل را در بشقاب دیگری بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس قارچها را ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و دوباره آنها را ابتدا در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و کنار بگذارید. حال روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق داغ کنید. اکنون قارچها را در روغن فراوان سرخ کنید و بعد روی هوله‌ی کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود. اینک قارچها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با پیازچه بیارائید.

 

 

خواص قارچ

قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل می‌توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت ‌‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند. قارچ‌ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ‌ها وجود دارد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar