روش هاي عالي براي غليظ و لعابدار شدن قورمه سبزي

نمناک/ خورش قورمه سبزي بدون شک محبوب ترين غذاي ايراني است و به نحوي اين خورشت معيار آشپزي نيز مي باشد و هر کس بتواند اين خورشت را به خوبي تهيه کند يک آشپز حرفه اي به حساب مي آيد پس با نمناک همراه باشيد تا راه هاي لعابدار شدن قورمه سبزي و غليظ شدن آن را آموزش دهيم.
فوت و فن هاي جا افتادن و غليظ شدن قورمه سبزي:
سبزي استفاده شده در خورشت قورمه سبزي حتما بايد خيلي خوب خرد شده باشد و اگر ريز نباشد هر چقدر هم بجوشد غليظ نمي شود و لعاب نمي اندازد.
سبزي خرد شده را حتما به خوبي سرخ کنيد تا خورشت آبکي نشود و آب نيندازد.
سبزي سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزي با گوشت تفت بدهيد اين کار باعث لعابدار شدن خورشت مي شود.
سبزي که براي قورمه سبزي انتخاب مي کنيد بايد اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما را غليظ کند.اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر مي توانيد استفاده کنيد.
استفاده از گوشت گوسفندي باعث لعابدار شدن خورشت مي شود.
حدود 3 الي 4 ساعت زمان نياز است تا خورشت قورمه سبزي بپزد و به خوبي لعابدار شود.
وقتي خورشت شما آبکي شد مي توانيد با چند قالب يخ کوچک به خورشت شوک وارد کنيد تا خورشت لعابدار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.
در هنگام شروع پخت قورمه سبزي حتما آب کافي به خورشت افزوده تا مجبور نشود در وسط آشپزي آب به خورشت اضافه کنيد چون از لعابدار شدن خورشت جلوگيري ميکند و اگر مجبور شديد آب بريزيد سعي کنيد از آب جوش استفاده کنيد.
ليمو و نمک را در آخر کار وقتي که خورشت آماده مي شود به مواد اضافه کنيد چون اگر زود اضافه شود لوبيا و گوشت دير پخته مي شود و خورشت غليظ نمي شود.
در انتهاي پخت خورشت قورمه سبزي وقتي اطمينان حاصل کرديد که خورشت شما آماده شده و سبزي و گوشت آن پخته ولي آب زيادي دارد شما مي توانيد شعله را زياد کنيد و درب قابلمه را برداريد تا آب آن بخار شود و خورشت غليظ و لعابدار شود.