طرز تهيه «بستني قهوه» بدون استفاده از دستگاه بستني ساز با پنج ترکيب ساده

روزياتو/ بستني خانگي در فصل تابستان خيلي مزه ميدهد، اما شايد خيليها با خودشان فکر کنند که وقتي بستني ساز ندارند چطور ميتوانند همان بستنيهاي بازاري موجود در بستني فروشيها را در خانه تهيه کنند. همين ابتدا خيالتان را راحت کنيم که براي تهيه بستني خانگي نيازي به دستگاه بستني ساز نداريد. شما فقط با استفاده از انواع شيرها، شيرين کنندهها و مواد تازه ميتوانيد بستني خانگي درست کنيد و از سليقه شخصي خودتان لذت ببرد که متناسب با محدوديتهاي غذايي شما باشد.
در اين مطلب، طرز تهيه يک بستني قهوه شيرين و خامهاي بدون نياز به استفاده از دستگاه بستني ساز را با عطر و طعم مدهوش کننده قهوه ياد ميگيريد. بهترين قسمت اين طرز تهيه اين است که فقط به ۵ ماده نياز دارد و مراحل آماده سازي بستني بيش از ۱۰ دقيقه زمان نميبرد.
با اندازه گيري مواد تشکيل دهنده خود، دستور العمل را آماده کنيد. شما به يک دوم پيمانه قهوه دم کرده غليظ احتياج خواهيد داشت که ميتوانيد از قوري قهوه ساز صبح خود استفاده کنيد. اگر قهوه دم کرده نداريد، ميتوانيد از ۲ قاشق غذاخوري قهوه فوري خشک استفاده کنيد.
چي لازم داريم:
خامه پر چرب: ۲ پيمانه
شير غليظ شده شيرين: ۴۰۰ گرم
قهوه دم کرده قوي، سرد شده: يک دوم پيمانه (يا ۲ قاشق غذاخوري قهوه فوري خشک)
قهوه (اختياري): ۲ قاشق غذا خوري
نمک دريا: يک چهارم قاشق چايخوري
نکته مهم:
قهوه دم کرده در واقع قهوه آسياب شدهاي است که در قوري دم شده است. اگر يک قوري قهوه براي دم کردن قهوه دور و برتان نيست، ميتوانيد اين مورد را کلا در دستور تهيه خود کنار بگذاريد.
چجوري درست کنيم:
مرحله اول: مخلوط کردن مواد لازم
تمام مواد لازم براي تهيه بستني قهوه در مخلوط کن بريزيد. پايه بستني را تا زماني که خوب ترکيب شود مخلوط کنيد.
مرحله دوم: قرار دادن داخل فريزر
پايه بستني را به يک ظرف مناسب در فريزر، مانند قالبهاي کيک، منتقل کنيد. در صورت تمايل، ميتوانيد قالب را با کاغذ پوستي بپوشانيد.
مرحله سوم: پوشاندن و فريز کردن
ظرف را با درب يا کيسه پلاستيکي بپوشانيد. بستني در فريزر قرار دهيد و به مدت ۵ تا ۶ ساعت منتظر بمانيد تا يخ بزنيد يا تا زماني که بستني جامد شود.
مرحله چهارم: آب شدن و سرو کردن
وقتي بستني آماده سرو شد، ظرف بستني را از فريزر خارج کنيد و ۵ تا ۸ دقيقه زمان دهيد تا کمي ذوب شود. براي دستمالي کردن و سرو کردن بستني از اسکوپ يا قاشق بستني استفاده کنيد.
نکات مهم:
براي يک دستور چربي کمتر، بخشي از خامه پرچرب را با مقدار نصف نصف خامه کم چرب جايگزين کنيد.
توجه: بستني در اين حالت به اندازه کافي سفت و خامهاي نخواهد شد.
براي تهيه يک دستور العمل تهيه بستني بدون لبنيات، خامه پرچرب را با شير نارگيل کنسرو شده پر چرب جايگزين کنيد و به جاي شير تغليظ شده از خامه کنسرو نارگيل استفاده نماييد.
توجه: بستني با اين روش خيلي سفتتر خواهد شد؛ بنابراين، استفاده از بستني ساز به جاي مخلوط کن توصيه ميشود.
همچنين ميتوانيد لبنيات را با ۲ پيمانه بادام هندي خيس خورده و يک پيمانه شير نارگيل پرچرب جايگزين کنيد. شما بايد اين مواد را به خوبي مخلوط کنيد تا يک قوام کاملاً خامهاي داشته باشيد.
اگر ميخواهيد يک دستور العمل تهيه بستني بدون قند تصفيه شده داشته باشيد بايد شير تغليظ شده شيرين شده را با يک و نيم پيمانه خامه پرچرب ديگر (يا ۴۰۰ گرم کنسرو خامه نارگيل) جايگزين کرده و يک دوم پيمانه شيرين کننده مايع طبيعي مانند آگاوه يا شربت افراي خالص اضافه کنيد.