اطلاعات/ شاید زیاد جوجه کباب خورده باشید اما این کباب مرغ و بیکن حلال با ادویه‌های خوشمزه شرقی، طعمی متفاوت دارد.
برای تهیه این کباب، به سیخ چوبی و بیکن دودی یا ساده نیاز خواهید داشت.
چی لازم دارم:
سینه مرغ بدون پوست ‏ ‏۲ عدد‏
بیکن ‏ ‏حلال ۲۵۰ گرم
سویا سس ‏ یک چهار فنجان
سرکه سیب ‏ یک چهارم فنجان
عسل ‏ دو قاشق غذاخوری
روغن مایع ‏ دو قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده ‏ دو عدد
چطور بپزم:
در یک کاسه بزرگ سویا سس، سرکه سیب، عسل، روغن و پیازچه خرد شده را با هم مخلوط کنید. سپس تکه‌های برش خورده مرغ را داخل این ترکیب بریزید و هم بزنید تا مواد همه بخش‌های آن‌ها را بپوشاند.
روی ظرف را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه‌داری کنید تا مزه دار شوند‎.‎‏ فر را گرم کنید تا برای پخت کباب‌ها آماده باشد‎.‎
مرغ‌ها را از مایه جدا کرده و سس به جا مانده را درون یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت زیاد به‌جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید تا آرام آرام بجوشد. بعد شعله را خاموش کنید. هر تکه از مرغ را در یک برش بیکن بپیچید و آن را به سیخ بکشید.
حالا سینی فر را چرب کنید و کباب‌ها را روی آن بچینید تا با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد آرام بپزند.
در فواصلی روی کباب باقی‌مانده سسی را که آماده کرده‌اید با برس روی کباب‌ها بمالید تا طعم آن حفظ شود. زمانی‌که بیکن‌ها شفاف و آب مرغ کاملا گرفته شد، کباب‌ها را سرو کنید‎.‎‏ می‌توانید این کباب را با نان و دورچین سبزیجات یا برنج میل کنید.‏


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar