شور و شیرین/ چی لازم دارم:
کره 75 گرم
شکر 75 گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ذرت 20 گرم
شیر 3 قاشق سوپخوری
آرد 130 گرم
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
شکلات ذوبکرده 2 قاشق سوپخوری
کمپوت هلو 2 قوطی
شکلات اضافی 30 گرم
چطور بپزم:
کره، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا شکر حل شود. بعد آرد ذرت و شیر را بیفزائید. اکنون آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس شکلات ذوب کرده را به مواد اضافه نمائید و هم بزنید تا مایه ی یکدستی حاصل شود. حالا از مایه ی آماده هر بار با قاشق داخل سینی - که از قبل کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید - بریزید و روی آن را کمی صاف کنید. سپس هلوها را برش بزنید و روی خمیر بچینید. سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه ی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کیکها بپزند. شکلات اضافی را به روش بنماری ذوب کنید و کیکهای سردشده را با آن تزئین نمائید.
یادآوری1: مایه ی کیک در داخل فر (تاون) کمی پهن میشود. بنابراین آنها را با فاصله از همدیگر داخل سینی فر بریزید تا از چسبیدن آنها به یکدیگر در هنگام پخت جلوگیری شود.
یادآوری2: کلمه تاون در فارسی معادل فر در زبان فرانسوی و آون در زبان انگلیسی است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar