مجله تصویر زندگی/ کیک عسلی روسی از لایه های ترد بیسکویتی تشکیل شده که خامه بینشان آنها را نرم و کیک مانند کرده است. این کیک با ظاهری زیبا عصرانه ای مناسب برای دورهمی ها و هم چنین گزینه ای عالی برای جشن تولد و کیک سالگرد ازدواج است.
چی لازم دارم:
آرد حدود 3 لیوان
تخم‌مرغ 3 عدد
کره 100 گرم
عسل 3 قاشق‌غذاخوری
شکر 1 لیوان
ماست 2 قاشق‌غذاخوری
جوش‌شیرین 2 قاشق‌چایخوری
مواد لازم برای تهیه کرم کیک مدوویک:
شیر 5 لیوان
خامه 100 گرم
شکر 1 لیوان
تخم‌مرغ 2 عدد
کره  100 گرم
نشاسته ذرت   2 قاشق غذاخوری سر پر
آرد  2 قاشق غذاخوری سر پر
وانیل  نصف قاشق چای‌خوری
نکات
می توانید از نشاسته ذرت یا گندم استفاده کنید.
قالب 25 سانتی برای تهیه کیک مناسب است.
گنجایش لیوان 200 میلی لیتر است.

طرز تهیه خمیر کیک مدوویک
کره و عسل را روی حرارت کم اجاق بگذارید تا کره آب شود. سپس از روی حرارت بردارید.
جوش شیرین را اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط را کنار بگذارید.
تخم مرغ و شکر را با همزن دستی خوب بزنید. عسل و کره را اضافه کرده و هم بزنید.
ماست را هم اضافه کرده و هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا زمانی که خمیر کمی چسبناک باشد.
سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را کمی ورز دهید تا به دست نچسبد.
اگر زیاد ورز دهید به روغن می افتد و بیسکویت سفت می شود.
خمیر را به 8 یا 12 قسمت تقسیم کنید.
چانه کرده، رویش را بپوشانید و کنار بگذارید.

پخت و تزیین کیک 
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.
هر خمیر را جداگانه با وردنه روی کاغذ روغنی و داخل سینی فر از هم باز کنید.
با بشقاب یا قالبی بزرگتر از 25 سانت آن را قالب بزنید. اضافه های خمیر هم روی کاغذ بماند.
قطر خمیر حد اکثر 4 میلی متر باشد. با چنگال روی خمیر سوراخ‌هایی ایجاد  کنید.
سینی را در فر از قبل گرم شده 180 درجه قرار دهید.
حدود 3 تا 4 دقیقه طول می کشد تا رنگ آن تغییر کرده و کمی سرخ شود.
خمیر را همراه کاغذ با دقت از سینی برداشته و کنار بگذارید تا خنک شود.
خمیرهای دیگر را هم به همین شکل بپزید.
می توانید بعد از پخت خمیر، تا گرم است آن را قالب بزنید.
کناره های خمیر را برای تزیین کیک لازم داریم.

طرز تهیه کرم کیک عسلی روسی
شیر، شکر، تخم‌مرغ، پودر نشاسته، آرد را داخل قابلمه ای بریزید.
روی حرارت ملایم دایم هم بزنید. وقتی جوشید و قوام گرفت، حرارت را خاموش کنید.
کره و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
در ظرفی بریزید که لبالب پر شود. رویش سلفون بکشید و از حرارت که افتاد در یخچال بگذارید.
خامه را کمی بزنید و با مواد کرم مخلوط کنید.
یک لایه کیک را در ظرف سرو بگذارید. رویش چند قاشق کرم بمالید تا سطحش را بپوشاند.
لایه های بعدی را هم به همین شکل روی هم بگذارید.
سپس کناره‌ها و روی کیک را هم با کرم بپوشانید.
کنارهای خمیر را خرد کنید و سطح کیک را با آن بپوشانید.
کیک را یک شب در یخچال استراحت دهید.
برای تزیین می توانید مقداری عسل رویش بزیرید.
می توانید کیک را با میوه های خرد شده، مربا، شکلات، مغزها، سس کاراملی و … تزیین کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar