سرآشپز پاپیون/ مواد لازم کراکت مرغ پنیری
سینه مرغ۱ عدد
سیب زمینی متوسط۲ عدد
فلفل دلمه ای متوسط۲ عدد
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
سس مایونز۳ قاشق غذا خوری
سس کچاپ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۲ عدد
آرد سفید به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه کراکت مرغ پنیری
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
سینه مرغ رو با پیاز و نمک وفلفل و ادویه وکمی آب بپزید سپس خرد کنید یا ریش کنید
سیب زمینی رو آبپز کرده سپس رنده کنید و به مرغ اضافه کنید
فلفل دلمه رو نگینی خرد کرده اضافه کنید
سس کچاپ و سس مایونز رو اضافه کنید
سپس پنیر پیتزا رو اضافه کنید

مقداری نمک و فلفل سیاه و درصورت دلخواه پودر پاپریکا پودر سیر وکمی آویشن اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر یکدستی دربیاد
داخل یک ظرف مستطیل شکل نایلون بکشید مایه رو داخلش بریزید وصاف کنید وبه مدت۳ساعت داخل فریزر قرار بدید دقت کنید حداقل باید ۱/۵ تا۲ سانت ارتفاع موادتون بشه خیلی نازک نشه
بعداستراحت از ظرف خارج کرده و به صورت نوارهای مستطیلی برش بزنید
نوار ها رو ابتدا داخل آرد سفید سپس داخل تخم مرغ زده شده ودرنهایت داخل پودر سوخاری بزنید
سپس داخل روغن سرخ کرده نوش جان کنید

سایر نکات کراکت مرغ پنیری
میتوان یک قاشق از سس مایونز کم کرد وبجاش یک قاشق سس فرانسوی اضافه کرد
میتوان ۲ق غ خامه صبحانه هم به مواد اضافه کرد
میزان و نوع ادویه ها رو به دلخواه میتونید تغییر بدید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar