سرآشپز پاپیون/  خیلی خوشمزه و لذیذ
مواد لازم کره پسته صبحانه
پسته خام۱۰۰ گرم
آب گرمبه مقدار لازم
عسل۱ قاشق چای خوری
نمک۱.۸ قاشق چای خوری
طرز تهیه کره پسته صبحانه
زمان تهیه ۵دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
اول پسته های خام را سعی کنید تا جایی که میتوانید پوستش را بگیرید
سپس آن را داخل میکسر ریخته و مخلوط کنید تا کرم شود
سپس آب داغ را کم کم اضافه کنید تا پسته به صورت خمیری در بیاید
حال میتوانید برای طعم دار کردن از عسل و نمک هم استفاده کنید
سایر نکات کره پسته صبحانه
توجه داشته باشید که مقدار آب هرچه کمتر باشد بهتر است و کره دیرتر خراب میشود
میتوانید به جای آب از آبلیمو هم استفاده کنید و در صورت تمایل از طعم دهنده های دیگر مثل هل و وانیل

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar