ستاره/ یکی از انواع سوپ ، سوپ سبزیجات با مرغ است. یک پیش غذای ساده و خوشمزه که در آن از گوشت مرغ و سبزیجات متنوع بنا به سلیقه خودتان استفاده می‌شود. در این مطلب دو روش تهیه سوپ مرغ و سبزیجات به شما آموزش داده می‌شود. شما می‌توانید از این سوپ ها به عنوان سوپ مرغ برای سرماخوردگی استفاده کنید. 

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات با مرغ
سینه مرغ ۱ تکه
جو پرک ۵ قاشق غذا خوری 
هویج فرنگی۵ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیازچه ۳ عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده ۱ لیوان
اسفناج ۲۰۰ گرم
قارچ خرد شده۱ لیوان
عصاره مرغ ۱ بسته
عصاره سبزیجات۱ بسته
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
 
طرز تهیه سوپ سبزیجات با مرغ و اسفناج
عصاره مرغ و عصاره سبزیجات را با ۵ لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید .
روغن زیتون را در یک تابه کمی گرم کنید و تمام سبزیجات را که ریز خرد شده اند در روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی نرم شوند و بوی خامی آنها گرفته شود.
جو پرک را با آب گرم بشویید. سینه مرغ پخته را نیز ریز خرد کنید و به همراه سبزیجات تفت داده شده داخل آب در حال جوشیدن بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید.
شعله گاز را ملایم کنید و اجازه دهید مواد به آرامی پخته شوند و آب غذا به یک سوم برسد.
سبزیجات را به اندازه ای بپزید که تنها نرم شوند ولی بافت خودشان را از دست ندهند.
اسفناج را شسته، درشت خرد کنید و به طور جداگانه بخار پز کنید.
پس از پخت مرغ و سبزیجات، سوپ را درون کاسه ای بریزید و با اسفناج بخارپز شده تزیین کنید و با آبلیمو سرو کنید.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن سوپ مرغ و سبزیجات
اگر مرغ را از چند ساعت قبل از پخت داخل آب پیاز و زعفران و سیر بخوابانید تا بوی بد آن گرفته شود، سوپ خوشمزه تری خواهید داشت.
از آنجا که عصاره های سبزیجات و مرغ معمولا کمی شور هستند، باید به مقدار نمکی که به سوپ می زنید دقت کنید تا مبادا سوپ شما شور شود.
در صورت تمایل می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی هم به سوپ سبزیجات و مرغ خود اضافه کنید و یک سوپ قرمز داشته باشید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar