برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

آموزش تهيه کيک هندوانه با طعم و عطر عالي

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه کيک هندوانه با طعم و عطر عالي

کوکپد/ پيشنهاد ميکنم تا فصل هندوانه هست اين کيک رو تست کنيد ،رنگ کيک بخاطر اب هندونه يکمي به صورتي ميزنه هرچي هندونه رسيده تر وشيرين تر باشه کيکتون خوشمزه تر ميشه ،واما کيک من از اونجايي که هندونمون مايل به صورتي بود قرمز نبود کيکم خيلي کم صورتي بود ولي داخل عکس اصلا مشخص نشد و زرد شد رنگش🙆
اينکه روي کيکم خرد هست، يه لايه روي کيک برش زدم کرم پاتيسير ريختم و اون تيکه کيک رو خورد کردم و روي کرم ريختم 😁

مواد لازم
آرد دو پيمانه (250گرم)
آب هندونه يک پيمانه (هندوانه رو ميکس و بعد صاف کنيد) 🍉

3/4 پيمانه روغن مايع
3 عدد تخم مرغ
1 پيمانه شکر
وانيل يک دوم قاشق چايي خوري
2 قاشق چايخوري بکينگ پودر
مراحل
ابتدا تخم مرغ (اون زائده سفيد رنگي که به زرده تخم مرغها چسبيده رو حتما جدا کنيد)شکر و وانيل رو باهم مخلوط کرده وباهمزن بزنيد تا کرم رنگ بشه و حجم بگيره
 بعد به ترتيب اب هندوانه و روغن رو اضافه کنيد ودراخر ارد و بکينگ پودر سه بار الک‌شده رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنيد
 نهايتا در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۸۰ درجه ،حدود چهل و پنج دقيقه بپزيد حتما بعد از نيم ساعت چک کنيد چون دماي فرها متفاوته

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره