کوکپد/ مواد لازم
آب هویج طبیعی سه لیوان و نیم
شیر یک و نیم لیوان
نصف لیوان شکر
4 ق غ پودر ژلاتین
گلاب 4 تا 5 ق ع
وانیل دلخواه
مراحل
پودر ژلاتین را به شیر سرد اضافه کرده ۵ دقیقه صبر کنید تا حالت اسفنجی بگیرد سپس روی حرارت بسیار کم به طور مداوم هم بزنید تا ژلاتین ها کاملاً حل شود کنار بگذارید تا سرد شود
آب هویج شکر و گلاب را مخلوط کرده تا شکر حل شود مخلوط شیر را به آن اضافه کرده خوب هم بزنید
قالب دلخواه تان را با چند قطره روغن مایع کاملا چرب کنید ژله را درون قالب ریخته و در یخچال برای حدوداً سه ساعت بگذارید تا کاملاً ببندد نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar