ميز اردور/ فوت و فن تهيه مرباي پوست پسته

ايرنا/ پوست پسته از آن مرباهايي است که تا نخوري نميفهمي چه طعم و عطري دارد. اين فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان ميدهد براي درست کردن يک مرباي راحت و خوشمزه. اين مربا به همراه نان و کره يک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شويد و مرباي تازه و جذابي بسازيد.
پوست پسته از آن مرباهايي است که تا نخوري نميفهمي چه طعم و عطري دارد. اين فصل هم که پسته تازه وارد بازار شده، جان ميدهد براي درست کردن يک مرباي راحت و خوشمزه. اين مربا به همراه نان و کره يک صبحانه جذاب است. بهتر است زودتر دست به کار شويد و مرباي تازه و جذابي بسازيد.
چي لازم دارم:
پوست پسته تازه: نيم کيلو
شکر: نيم کيلو
آبليمو: سه قاشق غذاخوري
خلال پسته: نصف فنجان
هل يا وانيل: يک قاشق چايخوري
آب: سه چهار ليوان
چطور بپزم:
۱. پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذاريد و آب آن را چند بارعوض کنيد.
۲. پوست پستهها را چهار بار پنج دقيقهاي ميجوشانيد و در آب سرد ميگذاريد.
۳. پوست پسته، آب و شکر را ميجوشانيد تا قوام بيايد. در اين مرحله هل يا وانيل را اضافه کنيد.
۴. در آخر آبليمو و خلال پسته را اضافه ميکنيد و باقاشق چوبي به هم ميزنيد.
۵. پس از چند دقيقه قابلمه را از روي حرارت برميداريد تا مربا خنک شود. مرباي خنک شده را در شيشه بريزيد.
فوت و فنها:
- گلاب هم عطر خوبي به اين مربا ميدهد. ميتوانيد ۳ قاشق غذاخوري در مراحله آخر با آبليمو و خلال پسته به اين ميزان اضافه کنيد. زعفران عطر و بوي خوبي به مربا ميدهد.ميتوانيد چند قاشق زعفران دمکرده بستگي به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنيد.
- گرفتن تلخي پوست مهمترين اصل اين مرباست. اين کار را خوب انجام دهيد. اگر پوست شما به هردليلي تلختر بود دقايق و بارهاي بيشتري آن را بجوشانيد و آب آن را خالي کنيد و در آب سرد قرار دهيد.