آشپزي رنگين/ مواد لازم :
گوشت ۴۰۰ گرم
ـ آلبالو ۴۰۰ گرم
ـ سيب درختي ۸۰۰ گرم
ـ لپه ۱ پيمانه
ـ پياز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوري
ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوري
ـ نمک و زردچوبه و دارچين به قدر کافي
طرز نهيه :
گوشت را به اندازه گردو ريز کنيد و با نمک و زردچوبه و يک عدد پياز رنده شده بپزيد . لپه را جداگانه بپزيد. هسته آلبالو را بگيريد . سيب را پوست کنده وخلال و سپس سرخ کنيد . آلبالو را جداگانه با کمي آب به مدت ۷ الي ۸ دقيقه بپزيد . بعد از پخته شدن گوشت لپه وسيب درختي سرخ شده را اضافه کنيد کمي که نرم شد آلبالو و پياز سرخ شده و دارجين و زعفران را اضافه کنيد و بعد از چند دقيقه شعله را خاموش کنيد تا خورش خوشرنگ بماند .