برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهیه خورش سیب درختی و آلبالو

منبع
بروزرسانی
 طرز تهیه خورش سیب درختی و آلبالو
آشپزي رنگين/ مواد لازم : گوشت ۴۰۰ گرم ـ آلبالو ۴۰۰ گرم ـ سيب درختي ۸۰۰ گرم ـ لپه ۱ پيمانه ـ پياز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوري ـ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوري ـ نمک و زردچوبه و دارچين به قدر کافي طرز نهيه : گوشت را به اندازه گردو ريز کنيد و با نمک و زردچوبه و يک عدد پياز رنده شده بپزيد . لپه را جداگانه بپزيد. هسته آلبالو را بگيريد . سيب را پوست کنده وخلال و سپس سرخ کنيد . آلبالو را جداگانه با کمي آب به مدت ۷ الي ۸ دقيقه بپزيد . بعد از پخته شدن گوشت لپه وسيب درختي سرخ شده را اضافه کنيد کمي که نرم شد آلبالو و پياز سرخ شده و دارجين و زعفران را اضافه کنيد و بعد از چند دقيقه شعله را خاموش کنيد تا خورش خوشرنگ بماند .