نماد آخرین خبر

چه کسی در طلاق توافقی بازنده است؟

منبع
تسنيم
بروزرسانی
چه کسی در طلاق توافقی بازنده است؟

تسنيم/ طلاق توافقي هم بي‌معناست؛ چرا که توافق‌کردن يک معامله است، معامله‌اي که معلوم نيست چه کسي سود مي‌برد و هيچ کس برنده نيست؛ معلوم نيست چه کسي فروشنده است و چه کسي خريدار چرا که اين موضوع يک خريد و فروش است و زن و شوهر با هم معامله مي‌کنند که تو بچه را به من بده و من هم مهر را مي‌بخشم، پس برويم و جدا شويم. رئيس سازمان نظام روانشناسي کشور با بيان اينکه معلوم نيست در طلاق توافقي چه کسي فروشنده است و چه کسي خريدار گفت: نکته بسيار مهم اين است که بچه‌ها وقتي بزرگتر شدند از پدر و مادر خود مطالبه‌گر مي‌شوند.

غلامعلي افروز با بيان اينکه فکر مي‌کنم طلاق توافقي که الان مطرح است متأسفانه توافق قلبي نيست دوم اينکه طلاق حق نيست که خانم‌ها حق داشته باشند يا آقايان اظهار داشت: طلاق در حقيقت يک عارضه تحميلي است و من از آنهايي که حق طلاق را مي‌خواهند به خانم‌ها بدهند گله‌مند هستم چرا که خانم بايد حق زندگي و حيات، حق آرامش‌گري، حق امنيت درون و زندگي پويا و پر از آرامش داشته باشد و بايد به اين نکته بسيار مهم توجه کرد که حق طلاق اضطراب‌ مي‌آورد و طلاق را تسريع مي‌کند.

وي با بيان اينکه ما حق طلاق نمي‌خواهيم بلکه ما حق حيات و زندگي مي‌خواهيم تصريح کرد: طلاق توافقي هم بي‌معناست؛ چرا که توافق‌کردن يک معامله است، معامله‌اي که معلوم نيست چه کسي سود مي‌برد و هيچ کس برنده نيست؛ معلوم نيست چه کسي فروشنده است و چه کسي خريدار چرا که اين موضوع يک خريد و فروش است و زن و شوهر با هم معامله مي‌کنند که تو بچه را به من بده و من هم مهر را مي‌بخشم، پس برويم و جدا شويم.

رئيس سازمان نظام روانشناسي کشور ادامه داد:‌ اين خانمي که اين کار را مي‌کند ترازوها را کوچک و در همان لحظه مي‌بيند در حالي که ترازوي حيات را بايد در گستره زندگي ديد که يک کفه آن در اينجا و کفه ديگر آن در بهشت است؛ بايد با بصيرت به اين ترازوي بده‌بستان نگاه کرد.

افروز تاکيد کرد: در اين توافق خانم ضرر مي‌کند چرا که اين بچه سه چهارساله عاشق مادرش است و مي‌گويد «مامان جان دوستت دارم» و مادر هم احساسي برخورد مي‌کند و بعد از 10 سال که اين دختر 14 و پانزده سالش شد، در خيابان‌ها رهاست و پسر 14 ساله هم به مادرش مي‌گويد «تو باعث شدي من پدر ندارم، تو باعث شدي جدا بشوي» لذا تازه مادر را سرزنش مي‌کنند و مادر آنجا به اين نتيجه مي‌رسد که باخته است.

وي گفت:‌ اين بچه که 3 تا 4 ساله نمي‌ماند، 20 سالش مي‌شود و مي‌خواهد ازدواج کند ولي خواستگار نمي‌آيد لذا به مادرش مي‌گويد «مادر، پدرم را تو از دست دادي» و به پدر مي‌گويند «چرا مادر ندارم؟ مي‌خواهم ازدواج کنم، در مدرسه مادرم را مي‌خواهند؛ چرا مادرم با فرد ديگري شوهر کرد الان راضي است، شما چه کار کردي؟» اين يعني بچه‌ها مطالبه‌گر مي‌شوند.

رئيس سازمان نظام روانشناسي کشور خاطرنشان کرد: اين توافق، توافق حقيقي نيست بلکه يک بده‌بستان کوتاه است به همين جهت لازم است هر دو زوجين در يک جلسه مشاوره حضور داشته باشند و مشاور بصير، توانا، حاذق، متدين و بلندانديش بايد پيامدهاي اين اتفاق را برايشان ترسيم کند اين پيامدها را دارد و تصميم‌شان را عوض کند.