نماد آخرین خبر

نکات ایمنی در استفاده از چرخ گوشت

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
نکات ایمنی در استفاده از چرخ گوشت

مجله دلگرم/ چرخ گوشت وسيله اي است که براي آسايش و رفاه بيشتر طراحي شده ، ولي متاسفانه در کشور ما بر اثر بي احتياطي و سهل انگاري والدين از يک طرف و کنجکاوي کودکان از طرف ديگر بعضاً موجب بروز خسارات جبران ناپذير جسمي نظير قطع عضو خصوصاً در کودکان شده است در حقيقت اکثر قربانيان اين وسيله رفاهي کودکان هستند که به خاطر عدم رعايت نکات ايمني توسط والدين به خصوص مادران تا پايان عمر با معلوليت جسمي و عارضه روحي روبرو خواهند بود . هر چند خوشبختانه در سال هاي اخير به لحاظ ارائه آموزش هاي لازم به اقشار مختلف مردم آمار حوادث چرخ گوشت در کشور به حداقل رسيده است.

نکات ايمني استفاده از چرخ گوشت
 چرخ گوشت را چه به هنگام استفاده و چه در زماني که مورد استفاده قرار نمي گيرد از دسترس بچه ها دور نگه داريد و هنگام استفاده، آن را در سطحي غير قابل دسترس براي کودکان قرار دهيد.
براي انجام کارهاي فوري مثل پاسخگويي به تلفن يا زنگ منزل به هيچ عنوان کودکان را با چرخ گوشت تنها نگذاريد.
سيستم اتصال چرخ گوشت را به طور دوره اي بازديد کنيد و از سلامت آن اطمينان حاصل نماييد.
از شستشوي قسمتهاي برقي چرخ به وسيله آب جداً خودداري کنيد و براي نظافت آن فقط از يک پارچه مرطوب استفاده نماييد.
از بکار بردن چرخ گوشت در حضور بچه ها خودداري کنيد زيرا تجربه نشان داده است که اطفال به علت کنجکاوي با يک حرکت ناگهاني و غير منتظره دست را به داخل آن فرو مي برند.
چنانچه طول سيم چرخ گوشت حداکثر 30 سانتي متر باشد موجب استقرار آن روي کابينت و عدم استقرار آن در روي زمين خواهد شد.
چرخ گوشتي ايمن تر است که طول گلوي آن بيشتر و قطر گلوي آن کمتر باشد.
با اين وجود رعايت نکات ايمني اگر باز خداي ناخواسته حادثه به وقوع پيوست اقدامات زير را انجام دهيد:


 
الف) دو شاخه دستگاه را فوراً از پريز برق جدا کنيد .
ب) اگر دستتان يا دست کودک از چرخ گوشت خارج گرديد بلافاصله دست را از دو نقطه مچ و بازو براي جلوگيري از خون ريزي محکم ببنديد و روي زخم را پوشانده و دست را از شانه ها بالاتر نگه داريد و مصدوم را فوراً به پزشک يا بيمارستان برسانيد.
ج) در صورتي که دست شما يا کودک در چرخ گوشت گير کرده و خروج آن امکان پذير نيست کوچکترين حرکتي به دست يا چرخ گوشت ندهيد در صورت الزام به حرکت، چرخ گوشت و دست مصدوم را بطور کلي با بستن و تکيه دادن به محلي ثابت نگه داريد و ضمن تماس با تلفن 125، از گروه امداد و نجات آتش نشاني کمک بخواهيد.
د) در صورت امکان براي سبک شدن چرخ گوشت ، قسمت موتور آن را به آرامي جدا کنيد.
و) در صورت نزديک بودن بيمارستان يا مراکز اورژانس همزمان با خبر کردن گروه نجات ، شخص آسيب ديده (مصدوم ) را به مرکز پزشکي برسانيد و قبل از حرکت، آدرس بيمارستان را به آتش نشاني اطلاع دهيد.
 

 

 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره