نماد آخرین خبر

چرا همسرم میل به ادامه زندگی با من ندارد؟

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
چرا همسرم میل به ادامه زندگی با من ندارد؟

باشگاه خبرنگاران/ ياسر مهدويان روانشناس و مشاور ازدواج درباره چگونگي رفتار با همسري که مايل به ادامه زندکي نيست، اظهار کرد: زمان‌هايي در زندگي مشترک پيش مي‌آيد که يکي از طرفين، ظاهرا طوري رفتار مي‌کند که نمي‌خواهد زندگي مشترک را ادامه دهد، در اين موقعيت بايد به دنبال ريشه و دليل چنين رفتاري باشيم.

اين روانشناس بيان کرد: شايد اتفاق‌هايي که در زندگي مشترک رخ داده است، باعث چنين تصميمي شده، يا شايد انتظار‌هاي او در زندگي مشترک برآورده نمي‌شود، ممکن است به اين نتيجه رسيده باشد که انتخاب اشتباهي کرده است و ادامه زندگي ميسر نيست و حتي احتمال دارد، از ابتداي ازدواج، آمادگي کامل براي شروع يک زندگي مشترک را نداشته است.

وي با اشاره به اينکه با کمي تفکر عميق مي‌توان ريشه اين رفتار را شناسايي کرد و نسبت به آن تصميم گرفت، ادامه داد: گاهي مواقع با ريشه يابي علت اين تصميم متوجه خواهيم شد که رفتار‌هاي ما باعث آن شده است، پس مي‌توانيم با تغيير در نوع برخوردهايمان و با کسب مهارت در زمينه رفتار با همسرمان، اين مشکل را برطرف کنيم.

مهدويان تصريح کرد: اگر علت اين تصميم، ربطي به نوع رفتار‌هاي ما ندارد، بهتر است کمي تامل کنيم و در نظر داشته باشيم، که اگر قرار باشد زندگي مشترک به اجبار ادامه يابد، آسيب آن خيلي بيشتر از يک جدايي است. البته قطعا تشخيص علت اين رفتار کار آساني نيست و بايد يک مشاور خبره در اين زمينه به ما کمک کند، چه بسيار خانواده‌هايي که در يک قدمي جدايي بوده اند و با مراجعه به يک مشاور دلسوز و راهنمايي گرفتن از او، زندگي شان رنگ و بوي تازه‌اي گرفته و توانسته اند در کنار يکديگر به شادي زندگي کنند.

اين روانشناس افزود: هيچگاه نبايد به علم خودمان اکتفا کنيم و با يک تصميم سرسري و عجولانه با آينده خود بازي کنيم، اشتباه‌ترين کار در اين زمان به کار گرفتن توصيه‌هاي دوست، آشنا و اطرافياني است که در اين زمينه تخصصي ندارند. اما اگر همسري که نمي‌خواهد به زندگي مشترک ادامه دهد راضي نشد که به مشاور مراجعه کند چه بايد بکنيم؟

وي گفت: همانطور که مي‌دانيد، قبل از اينکه حکم طلاق در دادگاه خانواده داده شود، يک يا چند جلسه مشاوره قبل از طلاق بايد به صورت اجباري انجام مي‌شود. شما مي‌توانيد به همسرتان پيشنهاد دهيد، قبل از آنکه کار به دادگاه خانواده کشيده شود، بهتر است با مراجعه به يک مشاور، مشکلاتمان را مطرح کنيم.

مهدويان خاطرنشان کرد: بازهم تاکيد مي‌کنيم، محبت يکطرفه و يا به اجبار در يک زندگي مشترک قرار گرفتن، آسيبي به مراتب بيشتر از جدايي دارد. پس بهتر است تمام جوانب امر در نظر گرفته شود و بعد از آن تصميمي براي ادامه و يا جدايي در زندگي مشترک بگيريم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar