نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

سرکوب سلول‌های سرطانی با شربت عناب

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
سرکوب سلول‌های سرطانی با شربت عناب
باشگاه خبرنگاران/ شربت عناب حاوي انواع ويتامين‌هاي A ، C ، E ، گروه ويتامين‌هاي B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتور، فيبر، فسفر، آهن، کلسيم، پروتئين، روي (زينک)، منگنز، منيزيم، اسيد فوليک، ساپونين و فلاونوئيد‌هاست. براي بررسي خواص شربت عناب و اينکه مصرف اين شربت براي چه افرادي مفيد است با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت‌وگو کرديم که در ادامه مشروح آن را مي‌خوانيد. مهم‌ترين خواص شربت عناب حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي درباره مهم‌ترين خواص شربت عناب اظهار کرد: اين شربت به علت داشتن ويتامين‌هاي A ، C ، E و فلاونوئيد‌ها خاصيت آنتي اکسيداني دارد بنابراين سيستم ايمني بدن را تقويت و بدن را در برابر بيماري‌هاي مختلف به ويژه انواع سرطان‌ها محافظت مي‌کند؛ شربت عناب نقشي مؤثر در جلوگيري از تکثير سلول‌هاي سرطاني و کنترل تومورهاي مغزي دارد. وي درباره خواص ديگر شربت عناب بيان کرد: اين شربت سرشار از ويتامين C است بنابراين به جذب آهن در بدن و تقويت سيستم ايمني بدن کمک مي‌کند، شربت عناب کبد را پاکسازي و آن را تقويت مي‌کند. اين محقق و پژوهشگر طب سنتي افزود: شربت عناب تأثيري چشمگير در کاهش صفرا، رفع يرقان (زردي)، ناراحتي‌هاي گوارشي مانند زخم معده و روده، ورم و التهاب معده دارد. عظمايي تأکيد کرد: شربت عناب به علت وجود اسيد فوليک و آهن تعداد گلبول‌هاي قرمز خون را افزايش مي‌دهد بنابراين کم‌خوني را برطرف مي‌کند، اين شربت آرام‌بخش قلب و اعصاب است و نقشي مؤثر در بهبود خلق و خوي و از بين بردن اضطراب، استرس و افسردگي دارد. وي تصريح کرد: شربت عناب بيماري‌هاي تنفسي مانند سرماخوردگي، سرفه، آسم و خشونت سينه را برطرف مي‌کند، اين شربت تأثيري چشمگير در تناسب اندام و تقويت عمومي بدن دارد. عظمايي يادآوري کرد: شربت عناب نقشي مؤثر در رفع کهير، خارش، سردرد، سرگيجه و عطش، کنترل قند، فشار و چربي خون، شادابي و طراوت پوست و مو و تقويت حافظه دارد، افراد براي تهيه شربت عناب بايد از عناب‌هاي تازه استفاده کنند. مواد لازم براي تهيه ۲ ليتر شربت عناب عناب ۵۰۰ گرم عرق عناب يا آب ۱.۵ ليتر عسل ۵۰۰ گرم طرز تهيه شربت عناب - نخست عناب‌ها را نيم کوب کنيد و داخل عرق عناب يا آب بريزيد و بگذاريد يک روز بماند. - سپس مخلوط مواد را پنج تا ۱۰ دقيقه در حرارت ملايم بجوشانيد. - پس از اينکه دماي مخلوط مواد متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتي‌گراد رسيد) آن را با کمي فشار از صافي عبور دهيد. - عسل را به مخلوط مواد صاف شده اضافه کنيد. - شربت را به خوبي هم بزنيد تا قوام بيايد. - پس از سرد شدن شربت آن را داخل ظرف شيشه‌اي بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد. - براي تهيه يک ليوان شربت عناب سه قاشق غذاخوري از شربت غليظ را داخل ليوان بريزيد بقيه ليوان را آب اضافه کنيد. - شربت عناب را مي‌توان روزانه سه ليوان ميل کرد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد