برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
  1. جذاب ترین ها
سلامت

سرکوب سلول‌های سرطانی با شربت عناب

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
سرکوب سلول‌های سرطانی با شربت عناب
باشگاه خبرنگاران/ شربت عناب حاوي انواع ويتامين‌هاي A ، C ، E ، گروه ويتامين‌هاي B مانند B۱، B۲، B۳، B۶ ، کربوهيدرات، سديم، پتاسيم، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتور، فيبر، فسفر، آهن، کلسيم، پروتئين، روي (زينک)، منگنز، منيزيم، اسيد فوليک، ساپونين و فلاونوئيد‌هاست. براي بررسي خواص شربت عناب و اينکه مصرف اين شربت براي چه افرادي مفيد است با حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت‌وگو کرديم که در ادامه مشروح آن را مي‌خوانيد. مهم‌ترين خواص شربت عناب حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي درباره مهم‌ترين خواص شربت عناب اظهار کرد: اين شربت به علت داشتن ويتامين‌هاي A ، C ، E و فلاونوئيد‌ها خاصيت آنتي اکسيداني دارد بنابراين سيستم ايمني بدن را تقويت و بدن را در برابر بيماري‌هاي مختلف به ويژه انواع سرطان‌ها محافظت مي‌کند؛ شربت عناب نقشي مؤثر در جلوگيري از تکثير سلول‌هاي سرطاني و کنترل تومورهاي مغزي دارد. وي درباره خواص ديگر شربت عناب بيان کرد: اين شربت سرشار از ويتامين C است بنابراين به جذب آهن در بدن و تقويت سيستم ايمني بدن کمک مي‌کند، شربت عناب کبد را پاکسازي و آن را تقويت مي‌کند. اين محقق و پژوهشگر طب سنتي افزود: شربت عناب تأثيري چشمگير در کاهش صفرا، رفع يرقان (زردي)، ناراحتي‌هاي گوارشي مانند زخم معده و روده، ورم و التهاب معده دارد. عظمايي تأکيد کرد: شربت عناب به علت وجود اسيد فوليک و آهن تعداد گلبول‌هاي قرمز خون را افزايش مي‌دهد بنابراين کم‌خوني را برطرف مي‌کند، اين شربت آرام‌بخش قلب و اعصاب است و نقشي مؤثر در بهبود خلق و خوي و از بين بردن اضطراب، استرس و افسردگي دارد. وي تصريح کرد: شربت عناب بيماري‌هاي تنفسي مانند سرماخوردگي، سرفه، آسم و خشونت سينه را برطرف مي‌کند، اين شربت تأثيري چشمگير در تناسب اندام و تقويت عمومي بدن دارد. عظمايي يادآوري کرد: شربت عناب نقشي مؤثر در رفع کهير، خارش، سردرد، سرگيجه و عطش، کنترل قند، فشار و چربي خون، شادابي و طراوت پوست و مو و تقويت حافظه دارد، افراد براي تهيه شربت عناب بايد از عناب‌هاي تازه استفاده کنند. مواد لازم براي تهيه ۲ ليتر شربت عناب عناب ۵۰۰ گرم عرق عناب يا آب ۱.۵ ليتر عسل ۵۰۰ گرم طرز تهيه شربت عناب - نخست عناب‌ها را نيم کوب کنيد و داخل عرق عناب يا آب بريزيد و بگذاريد يک روز بماند. - سپس مخلوط مواد را پنج تا ۱۰ دقيقه در حرارت ملايم بجوشانيد. - پس از اينکه دماي مخلوط مواد متعادل شد (به ۵۰ درجه سانتي‌گراد رسيد) آن را با کمي فشار از صافي عبور دهيد. - عسل را به مخلوط مواد صاف شده اضافه کنيد. - شربت را به خوبي هم بزنيد تا قوام بيايد. - پس از سرد شدن شربت آن را داخل ظرف شيشه‌اي بريزيد و در يخچال نگهداري کنيد. - براي تهيه يک ليوان شربت عناب سه قاشق غذاخوري از شربت غليظ را داخل ليوان بريزيد بقيه ليوان را آب اضافه کنيد. - شربت عناب را مي‌توان روزانه سه ليوان ميل کرد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد