
این سوپ 15 برابر سنجد کلسیم دارد!
الو دکتر
بروزرسانی

الو دکتر/سوپ مرغ از سوپ هاي بي نظير است که به دليل خواص فوق العاده ي پاي مرغ داراي مواد مفيدي است. يکي از اين مواد کلسيم است. اين سوپ 15 برابر سنجد کلسيم دارد! پس بهتر است اين سوپ را امتحان کنيد. ما طرز تهيه ي سوپ مرغ را نيز براي شما نوشته ايم.
سوپ پاي مرغ، سرشار از کلسيم
عصاره پاي مرغ، مملو از ويتامين D، ويتامين A، کلسيم، فسفر و اسيدهاي چرب است. به همين جهت افرادي که از داروهاي پايين آورنده چربي خون مثل استاتين استفاده نميکنند نبايد اين غذا را مصرف کنند. عصاره پاي مرغ، ميبايست همراه با کمي پياز پخته شود تا کلسيم آن به بيشترين مقدار برسد. پاي مرغ همچنين داراي کلسيم فراوان است و براي بيماريهاي مربوط به استخوان و کمبود کلسيم مفيد است. اين سوپ بيشتر از سنجد کلسيم دارد. بايد توجه داشت که پاي مرغ داراي چربيهاي اشباع شدهي بسياري نيز هست که براي بيماران داراي چربي خون بالا بسيار مضر ميباشد. از طرفي اگر شکل و ظاهر پاي مرغ براي شما خوشايند نميباشد، ميتوانيد آب پاي مرغ را تهيه نماييد و از آن به جاي آب مرغ در انواع سوپ استفاده کنيد.
طرز پاک کردن پاي مرغ
داخل قابلمه آب و نمک بريزيد و روي حرارت قرار دهيد وقتي آب به جوش آمد پاهاي مرغ را اضافه کنيد.
پس از اينکه ۵ دقيقه جوشيد آن را از روي حرارت برداريد و با آب سرد آبکشي کنيد.
ناخنها را جدا کنيد.
پوست زرد رنگ روي پاهاي و بخش تيره رنگ کف پاي مرغ را با چاقو جدا کنيد.
پس از اتمام کار، پاهاي مرغ را بشوييد و براي سوپ و انواع غذاهايي که ميخواهيد استفاده کنيد.
مواد لازم براي تهيه سوپ پاي مرغ
پاي مرغ: ۱۰ عدد
پياز: ۱ عدد
هويج: ۱ عدد
کرفس خرد شده: ۱ ليوان
فلفل سبز: ۱ عدد
آويشن تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
برگ بو: ۱ عدد
روغن: به ميزان لازم
نمک: به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ پاي مرغ
ابتدا مطابق روش بالا پاي مرغ را تميز کنيد.
پياز را خرد نماييد و در ظرف مورد نظر همراه با کمي روغن تفت دهيد، بعد از سبک شدن پياز ها، کرفس و آويشن تازه را اضافه نماييد و تفت دهيد.
به ميزان کافي آب درون قابلمه بريزيد و پاهاي مرغ تميز شده، هويج خرد شده و برگ بو را به آن اضافه نماييد، همچنين فلفل سبز را درسته درون آن بياندازيد
حرارت را زياد کرده، بگذاريد آب بجوشد و کمي مواد نيم پز شوند. سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد سوپ آرام آرام بپزد و جا بيفتد.
در آخر نمک آن را اندازه کنيد و آن را تازه و گرم سرو نماييد. تا سرد نشود و حالت ژله مانند به خود نگيرد.