زندگي آنلاين/ اگر در معرض ديابت قرار داريد و مي خواهيد قند خونتان کاهش يابد نوع تغذيه تان را اصلاح کنيد و به مواد غذايي کاهنده قند خون روي بياوريد که بهترين شيوه است.
ديابت نوعي بيماري شايعي است که معمولا در مراحل پيشرفته قابل تشخيص مي باشد. روشهاي مختلفي براي کاهش قند خون و انواع ديابت وجود دارد که ساده ترين آنها استفاده از برخي مواد غذايي و خوراکي ها مي باشد.
افرادي که مبتلا به پيش ديابت هستند، دچار افزايش احتمال ابتلا به ديابت در آينده مي شوند ، اين همان چيزي است که باعث مي شود تا جايي که مي توانيد براي داشتن زندگي سالم تلاش کنيد.
در اين بخش چندين راه طبيعي براي بهبود سطح قند خون شما وجود دارد و احتمالا خطر ابتلا به ديابت کامل را کاهش مي دهد:
*سعي کنيد سرکه سيب بخوريد :
سرکه سيب اسيدهاي چرب امگا 3 را کاهش مي دهد، که ميزان قند خون ناشتا و پس از غذا را هم کاهش مي دهد با اين حال سرکه سيب مي تواند بيش از حد تلخ و يا قوي باشد و برخي از افراد در هنگام بلعيدن احساس تحريک مري دارند. براي اين که آن را خوش طعم تر کنيد، 2 قاشق چاي خوري را در 8 اونس آب مخلوط کنيد و به عنوان يک سس سالاد استفاده کنيد .
*مواد غذايي با فيبر بالا بخوريد :
غذاهايي که داراي فيبر بالا هستند ، به حفظ سطح قند خون کمک مي کنند و جهش و کاهش هاي بزرگ را کمتر مي کنند.فيبر هم چنين به کاهش مقاومت انسولين کمک مي کند و مي تواند خطر ابتلا به ديابت را کاهش دهد . هدف دريافت حداقل 25 تا 30 گرم فيبر در روز از غذاهاي تازه، بدون پردازش و غذاهاي فصلي است .
*مکمل عصاره دارچين را استفاده کنيد:
عصاره دارچين نيز در بهبود قند خون در افراد مبتلا به ديابت و پيش ديابت موفق عمل کرده است اما مراقب باشيد که چگونه عصاره دارچين را مصرف مي کنيد، کاپ کيک دارچيني قندي حساب نمي شود! مکمل بهترين راه براي دريافت عصاره دارچين خالص است.
*غذاهاي غني از کروم بخوريد:
کروم براي عملکرد سلولي سالم ضروري است و به عملکرد انسولين نيز کمک مي کند .مکانيسم دقيقي به طور کامل براي آن شناخته نشده است ، اما سطح کروم ناکافي مي تواند با متابوليسم سالم گلوکز مواجه شود. شما مي توانيد دوز روزانه کروم را از بروکلي ، جو دو سر ، جو و گوجه فرنگي دريافت کنيد .
*آووکادو:
اسيدهاي چرب اشباع نشده ( PUFAs) و اسيد هاي چرب غير اشباع ( MUDAs ) اجزاي مهم يک برنامه غذايي سالم قند خون هستند. آن ها مي توانند حساسيت انسولين را بهبود بخشند.آن ها هم چنين مي توانند باعث افزايش احساس سيري و تاثير سالم بر فشار خون و التهاب شوند. MUFA ها مواد مغذي کليدي در آووکادو هستند.
مطالعات نشان داده اند که آووکادو خطر ابتلا به سندروم متابوليک را کاهش مي دهد اين يک گروه از عوامل خطرزا است که مي تواند خطر ابتلا به ديابت را افزايش دهد.هم چنين مي تواند خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي عروقي مانند بيماري هاي قلبي و سکته مغزي را هم افزايش دهد. آووکادو هم چنين GI کمي دارد و براي يک دسر منحصر به فرد ديابت دوستانه، سعي کنيد قندي اضافه نکنيد، و پودينگ شکلاتي با آووکادو خام درست کنيد .
*ماهي تن، هويج و ماهي با اسيد هاي چرب امگا3:
پروتئين به بدن کمک مي کند تا خود را حفظ و تعمير کند ؛ از آن جايي که پروتئين سطح قند خون را تحت تاثير قرار نمي دهد و آن را افزايش نخواهد داد.پروتئين هم چنين احساس سيري را افزايش خواهد داد، بنابراين تکيه بر پروتئين به جاي نان، برنج و يا ماکاراني ممکن است يک راه خوب براي مديريت قند خون شما مي باشد.ماهي يک منبع عالي از پروتئين است. ماهي چربي ناسالم کمي دارد و منبع خوبي از اسيد هاي چرب امگا3 است.
گزينه هاي خوب عبارتند از :
ماهي سالمون
ماهي قزل آلا
تن ماهي آب هاي گرمسيري
ماهي خال مخالي
نوعي ماهي پهن بزرگ
نمک، فلفل، و ليمو را به عنوان چاشني به آن بزنيد و به مدت 4 دقيقه در دماي 425 درجه فارنهايت ( 218 درجه سانتي گراد ) قرار دهيد و بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه بپزد تا زماني که گوشت پوسته پوسته شود.
*سير :
سير داراي توان بالقوه براي کنترل قند خون است.گزارش هايي وجود دارد که نشان مي دهد مصرف سير مي تواند قند خون ناشتا و قند خون شما در هنگام غذا خوردن کاهش دهد .مطالعات مشابهي نيز نشان مي دهد که پياز اثرات مثبتي بر ميزان قند خون دارد.
*گيلاس ترش:
در حالي که تمام ميوه ها مي توانند سطح قند خون را افزايش دهند، برخي از آن ها داراي نمره GI پايين تري هستند، مانند گيلاس ترش. گيلاس هاي ترش داراي يک ماده شيميايي به نام آنتوسياتين هستند. مطالعات شواهد تجربي نشان داده اند که آنتوسيانين ها مي توانند از ديابت و چاقي محافظت کنند.
*سبزيجات برگ دار مانند اسفناج، کلم، و چغندر برگ دار :
سبزيجات برگ دار داراي فيبر زياد و مواد مغذي مانند منيزيم و ويتامين A مي باشند ؛ اين مواد مغذي مي توانند به کاهش ميزان قند خون کمک کنند.سبزيجات برگ دار براي افزودن به رژيم غذايي شما عبارتند از:
اسفناج کاهو کلم برگ شلغم سبز کلم بروکلي چغندر سوئيسي
خوردن 1.35 وعده به جاي 2 وعده سبزيجات برگ دار در روز با 14 درصد کاهش خطر ابتلا به ديابت نوع 2 همراه است.
*دانه هاي چيا :
دانه هاي چيا مفيد و داراي فيبر و چربي هاي سالم، امگا3، کلسيم و آنتي اکسيدان ها هستند.مطالعات نشان داده اند که رژيم هاي غذايي با عملکرد بالا ميتوانند باعث کاهش LDL کلسترول و تري گليسيريد شوند.
*زغال اخته و تمشک :
تمشک و زغال اخته سطح قند خون شما را همانند ديگر ميوه ها افزايش نمي دهند. اين انواع توت ها داراي فيبر بالا هستند و بيشترين ميزان آنتوسيانين ها را دارند.آنتوسيانين ها براي جلوگيري از آنزيم هاي گوارشي خاص براي کاهش سرعت گوارش هستند و آن ها هم چنين پس از خوردن غذاهاي غني از نشاسته، قند خون را از بين مي برند.
*بادام و ساير آجيل ها:
بادام مي تواند به تنظيم و کاهش قند خون پس از غذا کمک کند و از ديابت جلوگيري کند.يک مطالعه نشان داده است که افرادي که 2 اونس بادام در روز مصرف مي کردند سطح گلوگز و انسولين ناشتاي کمتري داشته اند. يک مطالعه ديگر نشان داده است که مصرف بادام مي تواند حساسيت انسولين را در افراد مبتلا به پيش ديابت افزايش دهد.
*غلات کامل :
هنگام خريد و يا خوردن غذا، به جاي غلات تصفيه شده، غلات کامل (مانند ارزن يا کوينولا ) را انتخاب کنيد.غلات تصفيه شده داراي کربوهيدرات بالا هستند و مي توانند باعث افزايش قند خون شوند.غلات کامل داراي مقادير بالايي از فيبر، فيتوشيميايي و مواد مغذي هستند و مي توانند به تنظيم قند خون کمک کنند .
*تخم مرغ :
تخم مرغ يکي از غذاهايي است که نام بدي را به دليل داشتن مقدار بالاتري از کلسترول به دست آورده است ، اما خوردن تخم مرغ به افراد مبتلا به پيش ديابت کمک مي کند.هم چنين اعتقاد بر اين است که کلسترول در رژيم غذايي مهم نيست. حداقل براي افرادي که ديابت نوع 2 ندارند.
*قهوه :
يک مطالعه نشان داده است که افزايش قهوه ( کافئين و قهوه بدون کافئين ) با مصرف يک فنجان در روز ممکن است خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را بيش از 10 درصد کاهش دهد اما چيزي که شما به قهوه اضافه مي کنيد نيز مهم است. از اضافه کردن شکر و شيره اجتناب کنيد و شير به قهوه خود اضافه کنيد .
*سيب زميني هاي شيرين :
در مقايسه با سيب زميني هاي سفيد، سيب زميني شيرين در شاخص گليسمي پايين تري است و حاوي مقدار زيادي ويتامين A براي حفظ سلامت چشم است.
پيروي از رژيم کم گلوکز خون مي تواند قند خون را نيز کنترل کند، فقط از اندازه و چاشني روي غذا آگاه باشيد، بنابراين روزانه کالري يا کربوهيدرات را بيش از حد مصرف نکنيد.
*شنبليله :
شنبليله منبع خوبي از فيبر محلول است و شامل عناصري است که نشان داده شده است براي کنترل بهبود قند خون مفيد مي باشد. اضافه کردن گياه هاي معطر به عنوان طعم دهنده به غذا مثل زردچوبه هندي و دم کردن دانه هاي شنبليله در چاي را در نظر بگيريد و از آن مصر
بازار