طبنا نيوز/ فاطمه ميرزائي با بيان اين مطلب افزود: احتمالا براي هر کسي اين اتفاق افتاده؛ زماني که احساس گرسنگي ندارند به سراغ غذا ميرود، همه ميدانيم که خوردن غذا عليرغم سيري به ما حس خوشايند و رضايت ميدهد که باعث بهبود کيفيت فعاليت در محيط کار، حفظ روحيه و حتي خوشحالي ميشود.
وي معتقد است: دانستن اينکه چرا در زماني که گرسنه نيستيم به سمت خوردن غذا ميرويم، ميتواند راهي براي جلوگيري از اشتهاي کاذب باشد.
ميرزائي با اشاره به علل ايجاد اشتهاي کاذب گفت: حتما براي هر فردي پيش آمده که در زمان استراحت، کار در شرکت يا زماني که ترجيح ميدهد خود را به چيزي به جز جواب دادن به تلفن يا سر و کله زدن با ارباب رجوع گرم کند يا زماني که در خانه و بيحوصله است و کار خاصي براي انجام دادن ندارد، به سراغ يخچال رفته و شروع به خوردن چيزي کند.
اين کارشناس تغذيه راهکار مقابله با اين وسوسه خوردن را سرگرم شدن با بازي بهويژه بازيهاي فکري دانست و اضافه کرد: گپ زدن با يک همکار يا يکي از اعضاي خانواده نيز ميتواند حواسپرتي خوبي به شمار بيايد.
وي نياز به مزه و طعم را از ديگر علل گرايش به اين نوع غذا خوردن دانسته و تاکيد کرد: خوردن غذا به دليل نياز به مزه و طعم، متفاوت با خوردن بر اثر خستگي يا بيحوصلگي است. همه ميدانيم که بخشي از لذت غذا خوردن بابت به جا ماندن طعم آن در دهان است. بنابراين به نظر عادي ميآيد اگر براي عوض شدن طعم دهان، عليرغم گرسنه نبودن به سراغ غذا برويم.
ميرزائي اضافه کرد: افراد بايد حواسشان باشد که به قيمت عوض شدن طعم دهان، چاق نشوند، بايد در اين باره هوشمندانه انتخاب کرد، يعني افراد بايد چيزي را انتخاب کنند که بدون اضافه کردن کالري، طعم دهان را عوض کند.
بازار