باشگاه خبرنگاران/ محمد تقي انوشه، متخصص تغذيه و رژيم درماني اظهار کرد: افراد با تغيير در سبد غذايي خود و همچنين حذف مواد پر خطر ميتوانند علاوه بر چربي سوزي به سلامت بدن خود نيز کمک فراواني کنند.
او تصريح کرد: حذف کامل چربيهاي مرئي گوشت (چربيهايي که با چشم ديدهميشوند) مخصوصا قبل از چرخ کردن گوشت، باعث کاهش چربي بدن ميشوند.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني ادامه داد: بدن همه ما به مصرف لبنيات نياز دارد؛ به خاطر داشته باشيد که حذف لبنيات پرچرب و جايگزين کردن آن با انواع لبنيات کم چرب (زير يک و نيم درصد) ميتواند به سلامت بدن لطمه بزند.
انوشه افزود: افراد بايد مصرف بعضي از غذاهاي دريايي مانند ميگو، خاويار و صدف که حاوي کلسترول بالا هستند را محدود کنند.
او بيان کرد: حذف آجيل در افراد با کلسترول بالا لزومي ندارد؛ افراد با تري گليسيريد بالا، بايد مغزهاي گياهي را هم محدود کنند؛ زيرا تري گليسريد در برابر کاهش، مقاومت بيشتري نشان ميدهد اما بادام زميني در هر دو مورد ممنوع است.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: محصولات فرآوري شده مثل سوسيس و کالباس که در حين فرآيند، مقدار زيادي چربيهاي اشباع و افزودنيهاي ادويهاي به آنها اضافهشده، بهتر است حذف يا محدود شوند.
براي کاهش چربي چه مواد غذايي مصرف کنيم؟
انوشه ادامه داد: افراد ميتوانند با مصرف روزانه يک دوم ليوان هويج رنده شده به کاهش چربي بدن کمک کنند. مصرف منابع ويتامين C مانند گوجه فرنگي، ليمو ترش، جعفري، توت فرنگي، فلفل دلمه و مرکبات و سبزيهاي تازه هم توصيه ميشود.
او با تاکيد براينکه افراد از گوشت مرغ، ماهي، بوقلمون استفاده کنند، افزود: مصرف هفتهاي سه بار قرص امگا ۳ به کاهش وزن، مراقبت از پوست، بهبود بينايي و ديگر مسائل سلامتي کمک ميکند.
انوشه در پايان توصيه کرد: براي کاهش چربي بدن از روغنهاي مايع مانند روغن زيتون و روغن کانولا، بهجاي روغنهاي جامد ميتوان استفاده کرد.
بازار