نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سلامت

مضرات جوشاندن آب بیش از یک بار

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
مضرات جوشاندن آب بیش از یک بار
باشگاه خبرنگاران/ بسياري از افراد در زندگي روزمره براي تهيه چاي و رقيق کردن شير خشک نوزاد، آب سردشده کتري را به طور مجدد مي‌جوشانند و مصرف مي‌کنند. کارشناسان تغذيه درباره پرهيز از چنين کاري به دليل افزايش غلظت نيترات و در معرض خطرقرار گرفتن سلامت مصرف‌کننده هشدار مي‌دهند. زيرا بسياري از افراد آب موجود در کتري و سماور را تعويض نمي‌کنند و در صورت کم شدن آب، تنها کمي بيشتر آب به آن اضافه مي‌کنند. که کاري بسيار نادرست است. شهاب اوليايي، رژيم شناس و متخصص تغذيه گفت: بيشتر افراد بر اين باورند که جوشاندن آب در دفعات زياد، از نظر تغذيه‌اي وضعيت بهتري پيدا مي‌کند. اما بايد نسبت به تغيير و تفاوت‌هايي که در اثر جوشاندن آب ايجاد مي‌شود آگاه باشيم. در واقع جوشاندن آب در مرحله اول باعث از بين رفتن ميکروب‌هاي موجود مي‌شود و تاثير مثبت اين کار حائز اهميت است. او در ادامه گفت: زماني که از آب لوله کشي استفاده مي‌کنيم و از نظر بهداشتي ايمن و قابل اطمينان است، موضوع ميکروبي آب جايگاهي ندارد. از جمله تغييراتي که در اثر جوشاندن مجدد آب ايجاد مي‌شود، مي‌توان به افزايش غلظت املاح با فرآيند تبخير اشاره کرد و اين در صورتي است که بعضي از املاح براي سلامتي بدن، مضر محسوب مي‌شوند. افزايش غلظت نيترات با جوشاندن مجدد آب اين رژيم شناس و متخصص تغذيه بيان کرد: از جمله عوارض جوشاندن مجدد آب مي‌توان به افزايش غلظت نيترات و نيتريت‌ها اشاره کرد که در نهايت به افزايش احتمال ابتلا به انواع سرطان ختم مي‌شود. همچنين با جوشاندن چندباره آب، ميزان اکسيژن کاهش پيدا مي‌کند و در اين صورت گوارايي آب کاسته مي‌شود. از جمله عوارض اين کار مي‌توان به حذف بعضي از املاح و مواد معدني مفيد مانند کلسيم و منيزيم اشاره کرد. شهاب اوليايي در پايان مطرح کرد: بهتر است جوشاندن آب را يک مرتبه در نظر بگيريم. همچنين زمان جوشيدن آب طولاني نباشد تا از کيفيت آن کاسته نشود.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره