ايسنا/ اين روزها خيليها به دنبال اين شايعه که هر فرد تنها يکبار به کرونا مبتلا شده و در برابر آن مصونيت پيدا ميکند و اينکه هرچه زودتر اين بيماري را بگيرد بهتر است، به کوچه و خيابان ميآيند. بيرون آمدني که نه تنها تهديد کننده جان اين افراد است، بلکه جان ديگر افراد جامعه را هم به خطر مياندازد.
دکتر فيضالله منصوري متخصص بيماري هاي عفوني از اين رفتار مردم به عنوان يک نوع خودکشي ياد کرد و افزود: هنوز هيچ کس نسبت به رفتار کرونا شناخت دقيقي ندارد و در هيچ کجا به اثبات نرسيده که ايمني ايجاد شده در برابر اين ويروس تا چه مدت ماندگاري دارد.
منصوري به افزايش شمار مبتلايان و جان باختگان کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: روز گذشته بيشترين مرگ و مير ناشي از اين بيماري با 162 فوتي به ثبت رسيد و اين آمار نشان ميدهد که کرونا همچنان با قدرت به پيش ميرود.
وي افزود: گرماي هوا هم تاثيري روي اين ويروس نداشته و کرونا مانند چند ماه گذشته همچنان با قدرت به پيش رفته و تعداد بيشتري را مبتلا کرده و به کام مرگ مي کشاند، بنابراين ابتلاي زودتر به بيماري در فصل گرما به منزله کم خطر شدن آن نيست.
اين متخصص بيماريهاي عفوني تصريح کرد: اين شرايط به ما نشان ميدهد که به هيچ عنوان نبايد در خصوص اين بيماري ريسک کرد و هرچه افراد ديرتر به بيماري مبتلا شوند احتمال اينکه تا آن زمان واکسن بيماري کشف شود، بيشتر است.
وي افزود: اينکه افراد تلاش دارند در فصل گرما به اين بيماري مبتلا شوند تا در پاييز ايمن بمانند تصور بسيار خطرناک و اشتباهي است، چرا که ذره اي از قدرت کرونا در فصل گرما کم نشده و اين کار رسما نوعي خودکشي است و عملا افراد با اين کار به استقبال خطر رفته و ريسک مرگ را قبول مي کنند.
منصوري تصريح کرد: هنوز مورد تاييد شده اي از ابتلاي دوباره به کرونا گزارش نشده، اما اين به معني عدم وجود اين موارد نيست و تا تحقيقات علمي در اين زمينه صورت نگيرد، نمي توان درباره آن نظر دارد.
اين متخصص بيماري هاي عفوني از مردم خواست تا با جديت رعايت پروتکل هاي بهداشتي را داشته و بدانند تعداد مبتلايان در حال افزايش است و اگر اين روند تصاعدي ادامه داشته باشد قطعا در خدمات رساني درماني دچار مشکل خواهيم شد، بنابراين هرچه زمان ابتلا به تاخير بيفتد بهتر است و احتمال توليد واکسن هم تا آن زمان بيشتر مي شود.
بازار