بسیاری با یک عطسه به بیمارستان میآیند، کرونا میگیرند و میروند!

خبرآنلاين/رئيس بخش مغز و اعصاب بيمارستان بقيهالله(عج) گفت: با وجود کرونا، چهار دسته از بيماران هستند که اگر دچار مشکل شدند بايد بيدرنگ به بيمارستان مراجعه کنند.
دکتر سيّد جواد حسينينژاد، گفت: بسياري از افراد سالم با يک عطسه و سرفه به بيمارستان ميآيند، کرونا ميگيرند و ميروند.
وي افزود: اين نکته درست است که مردم نبايد با هر علامت خفيفي از بيماري کرونا به سرعت نگران شده و به بيمارستان بيايند، اما حداقل در رشته مغز و اعصاب، چهار دسته از بيماران هستند که اگر دچار مشکل شدند بايد زودتر به کلينيک يا اورژانس مراجعه کنند.
رئيس بخش مغز و اعصاب بيمارستان بقيهالله(عج) تأکيد کرد: بسياري از افرادي که بيماريهاي زمينهاي جدي دارند، از ترس کرونا به بيمارستان مراجعه نميکنند يا دير ميآيند؛ زماني که ديگر کار از کار گذشته و نميتوان درمان مهم و موثري برايشان انجام داد.
رئيس بخش مغز و اعصاب بيمارستان بقيهالله (عج) با اشاره به بيمارهاي «ام. اس.»، «صرع»، «سکتۀ مغزي» و «مياستني» گفت: بيماران ام. اس. که حملۀ جديد دارند و علائم اين بيماري در آنان عود ميکند، اگر مراجعه نکنند احتمال برگشتناپذيرشدن عوارض بهجا مانده از آن حملۀ جديد زياد ميشود.
حسينينژاد درباره بيماران مبتلا به صرع تأکيد کرد: در صورت عود مکرر تشنج و طولانيبودن زمان آن، اين مبتلايان حتماً بايد به اورژانس مراجعه کنند تا از وقوع صرع پايدار که بسيار خطرناک است جلوگيري شود.
وي با اشاره به علائم سکتۀ مغزي مانند لکنت زبان، فلج اندام، سرگيجه و اختلال تعادل در راه رفتن، به کساني که سابقۀ فشار خون، بيماري قلبي و ديابت دارند - به خصوص سالمندان - هشدار داد که با ظهور اين علائم بلافاصله به اورژانس مراجعه کنند تا زمان طلايي درمان سکتۀ مغزي را - که حداکثر ۳ ساعت است - از دست ندهند.
حسينينژاد افزود: بيماران ام. اس.، صرع ، سکته مغزي و مياستني اگر براي تجديد نسخه مراجعه نکنند و خودسرانه يا به دليل اتمام داروها و عدم تمديد نسخه دارو را قطع کنند ممکن است با عود شديد و خطرناک بيماري مواجه شوند.
رئيس بخش مغز و اعصاب بيمارستان بقيهالله (عج) در پايان توصيه کرد: مردم براي جلوگيري از کرونا و ازدحام، از مراجعۀ غير ضروري به بيمارستان ها خودداري کنند. اما مراجعه به بيمارستان و پزشک در موارد بالا ضروري بوده و عدم مراجعه ميتواند عوارض خطرناکي براي خود بيمار و در نهايت براي جامعه داشته باشد.