نماد آخرین خبر

بهترین خوراکی‌ها برای رفع ریفلاکس در گرمای تابستان

منبع
بروزرسانی
بهترین خوراکی‌ها برای رفع ریفلاکس در گرمای تابستان

هفته نامه سلامت/ يکي از مشکلات گوارشي که معمولا در تابستان بيشتر از ديگر فصل‌هاي سال براي بعضي از افراد اتفاق مي‌افتد، ريفلاکس اسيد معده به مري است. اين مشکل گوارشي در گروه مشکلات شايع قرار مي‌گيرد و مي‌تواند باعث برانگيخته شدن علائم يا عوارضي مانند سوزش سر دل شود.  
     
در اين ميان، غذاهايي که هر کدام از ما مي‌خوريم، مستقيما بر ميزان اسيد معده تاثيرگذار هستند و در نتيجه انتخاب مواد غذايي مناسب به‌منظور مقابله با ريفلاکس، کليد اصلي ‌براي حل کردن اين مشکل گوارشي و رايج تابستاني است. در ادامه اين مطلب با بهترين انتخاب هاي غذايي براي مقابله با ريفلاکس در گرماي تابستان آشنا مي‌شويم. 

سبزيجات 
انواع سبزيجات به‌طور طبيعي حاوي ميزان کمي از قند و چربي هستند و به کاهش اسيد معده کمک مي‌کنند. بهترين گزينه‌ها از اين نظر شامل لوبيا سبز، کلم بروکلي، گل‌کلم، سيب‌زميني، خيار و انواع سبزي‌هاي برگدار مي شود. 


زنجبيل 
زنجبيل داراي خاصيت ضدالتهابي طبيعي است و از قرن‌ها پيش براي درمان سوزش سر دل و ديگر مشکلات گوارشي کاربرد دارد. شما مي‌توانيد زنجبيل تازه رنده‌شده يا خردشده را به انواع اسموتي‌ها و خصوصا چاي‌ها اضافه کنيد تا هرچه سريع‌تر مشکل ريفلاکس را تسکين دهيد. 

جو دوسر 
جو دوسر از بهترين انواع غلات سبوس‌دار و از بهترين منابع براي دريافت فيبر است. يافته‌هاي تحقيقاتي زيادي تاکنون نشان داده‌اند که رژيم غذايي سرشار از فيبر با کاهش خطر ابتلا به ريفلاکس اسيد مرتبط است. ضمنا به‌منظور بهره‌مندي از مزيت‌هاي غلات سبوس‌دار براي مقابله با مشکل ريفلاکس، حتما از نان‌هاي سبوس‌دار به‌جاي نان تهيه‌شده از آرد سفيد استفاده کنيد و حتي ترجيحا برنج قهوه‌اي را جايگزين برنج سفيد کنيد. 

ميوه‌هاي غيراسيدي 
ميوه‌هاي غيراسيدي مانند انواع ملون‌ها (خربزه، طالبي و...)، موز، سيب و گلابي از بهترين ميوه‌هاي غيراسيدي هستند که مصرف آنها در تابستان براي مقابله با مشکل ريفلاکس توصيه مي‌شود. فراموش نکنيد که مصرف ميوه‌هاي اسيدي مانند انواع مرکبات به‌راحتي مي‌تواند علائم ريفلاکس را تحريک کند. 

گوشت بدون چربي و غذاهاي دريايي 
انواع گوشت‌هاي بدون چربي مانند مرغ بدون پوست، بوقلمون، ماهي، گوشت‌هاي قرمز بدون چربي و همچنين غذاهاي دريايي هم حاوي چربي ناچيزي هستند و هم علائم ريفلاکس را کاهش مي‌دهند. البته مصرف اين غذاها به‌شرطي مي‌تواند براي شما تاثير مثبت داشته باشد که هرگز با روغن زياد و به‌صورت سرخ‌کرده براي خوردن آماده نشوند. 

سفيده تخم‌مرغ 
سفيده تخم‌مرغ از بهترين انتخاب‌هاي غذايي براي مقابله با مشکل ريفلاکس در گرماي تابستان است. البته لازم به تاکيد است که زرده تخم‌مرغ هم چربي زيادي دارد و هم علائم ريفلاکس اسيد را تحريک مي‌کند. بنابراين، اگر به مشکل ريفلاکس مبتلا هستيد، حتما فقط از سفيده تخم‌مرغ استفاده کنيد. 

چربي‌هاي مفيد 
بهترين منابع براي دريافت چربي‌هاي مفيد شامل آووکادو، گردو، بذر کتان، روغن زيتون، روغن کنجد و روغن آفتابگردان مي شود. ضمنا بايد مصرف چربي‌هاي اشباع و اسيدهاي چرب ترانس را هم کاهش دهيد و از چربي‌هاي غيراشباع به‌جاي اين چربي‌هاي مضر و تحريک‌کننده ريفلاکس استفاده کنيد. 

يادتان باشد که...
هيچ کدام از اين خوراکي‌ها نمي‌توانند مشکل ريفلاکس را کاملا درمان کنند بلکه فقط مي‌توانند علائم اين مشکل را تسکين دهند. در ضمن، شما بايد براساس تجربيات شخصي خودتان به اين نتيجه برسيد که دقيقا با مصرف کدام يک از مواد غذايي نام‌برده دچار مشکلات کمتري مي‌شويد که بيشتر آنها را در برنامه غذايي تان قرار دهيد. 


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar