نماد آخرین خبر

ویتامین‌های طبیعی مقابله با کرونا را بشناسیم

منبع
مهر
بروزرسانی
ویتامین‌های طبیعی مقابله با کرونا را بشناسیم

مهر/يک متخصص تغذيه با اشاره به اهميت مصرف ويتامين‌ها در زمان افزايش شيوع کرونا و آنفلوانزا، به معرفي منابع غذايي پرداخت که با مصرف آنها مي‌توان اين ويتامين‌ها را براي بدن تامين کرد.

سيد علي کشاورز، در خصوص ويتامين‌هايي که به تقويت سيستم ايمني بدن کمک مي‌کنند، گفت: همانطور که مي‌دانيد در روزهاي افزايش شيوع و ابتلاء ويروس‌هاي کرونا و آنفلوانزا هستيم بنابراين در چنين شرايطي بايد مصرف قندها و شيريني‌ها به حد متعادلي رسيده و همچنين مصرف انواع نوشابه‌ها يا به حداقل و يا حذف برسند.وي با اشاره به سه ويتامين C ، D و A در تقويت سيستم ايمني بدن، اظهار داشت: همانطور که مي‌دانيد تأمين نيازهاي بدن با بيشتر ويتامين‌ها امري ضروري است به اين شکل که هر نوع از ويتامين‌ها براي يک بخش از بدن مفيد و ضروري هستند اما سه ويتامين C ،D و A از نيازهاي ضروري روزهاي افزايش شيوع و ابتلاء به کرونا هستند. اما اگر بخواهيم به منابع غذايي اين سه ويتامين اشاره کنيم بايد بگوييم ويتامين C در انواع ميوه‌هاي فصل پاييز و زمستان وجود دارد. براي مثال پرتقال، نارنگي، گريپ فروت منابع غني اين ويتامين هستند. همچنين سبزي‌هايي با رنگ سبز تيره مثل جعفري منبع بسيار زياد اين ويتامين است به شکلي که شما با مصرف يکي از ميوه‌هاي اين فصل ۲۵ تا ۴۰ گرم ويتامين C دريافت مي‌کنيد اما تنها با مصرف مقدار بسيار کم جعفري تا ۸۰ گرم از اين ويتامين را دريافت خواهيد کرد.مشاور و متخصص تغذيه و رژيم درماني، با اشاره به مصرف قرص‌هاي جوشان براي تأمين ويتامين C مورد نياز بدن، افزود: خوشبختانه تأمين ويتامين C مورد نياز بدن به راحتي از طريق سفره ايراني امکان پذير است و تا زماني که مي‌توان از سبزي‌ها و ميوه‌ها براي تأمين اين ويتامين بهره برد مصرف قرص‌ها دليلي ندارد هرچند که منع نمي‌شود. کشاورز بيان کرد: تأمين ويتامين D به اندازه کافي از طريق غذاها و مواد خوراکي امکان پذير نيست و طبق آخرين تحقيقات ما در دانشکده تغذيه علوم پزشکي ايران ۸۰ درصد از زنان و مردان ما به تفکيک شهر و روستا از کمبود ويتامين D رنج مي‌برند و اين هيچ ربطي به نوع پوشش ندارد و بيشتر با عدم استفاده درست ما از نور آفتاب در ارتباط است. بنابراين بايد گفت مصرف قرص‌هاي ويتامين D با ۵۰ هزار واحد بين المللي به صورت ماهانه و يا براي افرادي که مقدار ويتامين D در آنها ميزان پايين‌تري دارد قرص‌هايي با هزار تا چهار هزار واحد بين المللي به صورت مصرف هر شبانه روز براي تأمين اين ويتامين کفايت مي‌کنند، بديهي است افرادي که سطح اين ويتامين در بدن آنها زير ۲۰ باشد بايد تزريق آمپول‌هاي ۳۰۰ واحدي را در اولويت قرار دهند.اين متخصص تغذيه در ادامه به منابع طبيعي تأمين ويتامين A پرداخت و عنوان کرد: توجه به اين نکته همواره امري ضروري است که براي دريافت و تأمين ويتامين A مورد نياز بدن مصرف شير، لبنيات و سبزي پخته از واجبات است براي مثال غذاهايي مانند قرمه‌سبزي و يا کوکوسبزي، آش، سوپ پيش ساز ويتامين A و حتي B هستند. کشاورز در پايان به توصيه‌هاي تغذيه‌اي در زمان ابتلاء به بيماري کرونا اشاره کرد و گفت: در زمان ابتلاء به کرونا مصرف لبنيات به خصوص شير بايد از سبد غذايي حذف شود اما تا قبل از آن از مصرف ميوه‌ها و سبزيجات نبايد غافل شد. سبزيجاتي مانند کدو، بادمجان، قارچ، باميه، کرفس و کلم به تنهايي و به صورت خام منبع ويتامين C و به صورت پخته منبع ويتامين A هستند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar