باشگاه خبرنگاران/ باستانشناسان موفق به کشف فسيل جمجمه يک انسان بدوي در غاري در يکي از شهرهاي يونان شده اند؛ يافتهاي که درک دانشمندان از تکامل انسان را تغيير ميدهد.
اين فسيل که بخشي از جمجمه يک انسان بدوي است در غار «آپيديما» واقع در شبه جزيره ماني در ساحل جنوبي يونان کشف شده است. باستان شناسان در حالي اين جمجمه را کشف کردند که در ميان صخرههاي غار قرار داشت.
تخمين اوليه از اين جمجمه نشان ميدهد، بيش از ۲۱۰ هزار سال از قدمت آن ميگذرد. در صورتي که قدمت اين جمجمه تاييد شود فصل جديدي در تاريخ تکامل انسانهاي اوليه آغاز خواهد شد.
کاترينا پارواتي، مدير پالئوآنتروپولوژي [فسيل شناسي انسان]دانشگاه تيبينگن در آلمان گفت: نتايج تحقيقات اوليه ما پس از کشف اين جمجمه نشان ميدهد که پراکندگي گونه انسان خارج از آفريقا به پيش از ۲۰۰ هزار سال باز ميگردد. ما به دنبال گونههايي هستيم که متعلق به آفريقا و نتيجه خروج از اين قاره نباشند. چراکه تعداد زيادي از جمعيت انسانهاي اوليه، آفريقا را به مقصد ديگري همچون اروپا و آسيا ترک کرده اند.
قديميترين فسيل جمجمه انسان تا پيش از اين در سرزمينهاي اشغالي کشف شده که متعلق به انساني است که از آفريقا به سرزمينهاي اشغالي تغيير مکان داده بود. قدمت اين جمجمه ۷۰ هزار سال بود.
بازار