نماد آخرین خبر

۱۰ قانون طلایی برای شادتر زندگی کردن در هر زمان و مکان

منبع
تابناک با تو
بروزرسانی
۱۰ قانون طلایی برای شادتر زندگی کردن در هر زمان و مکان

تابناک با تو/ وقتي آدم درگير مشکلات است احساس ميکند شادي از زندگيش رخت بربسته و به سمت نااميدي و ناکامي حرکت ميکند. شکي نيست که زندگي، پستي‌ها و بلندي‌هاي بسياري دارد، اما اين دليل نمي‌شود صرفا روزهاي خوب را دوست داشته‌باشيد و در روزهاي نه‌چندان خوب، زانوي غم بغل بگيريد. در ادامه با ما همراه باشيد تا ۱۰ قانون طلايي براي شادتر زندگي کردن در هر زمان و مکان را بدانيد.

۱. موضوعات بي اهميت را از ذهن تان دور کنيد
خيلي وقتها چيزهايي در زندگي وجود دارد که با روح و روان ما بازي ميکند. هر لحظه و هر ثانيه موجبات اندوه و ناراحتي ماست و ماب ا فکر کردن به آنها غرق در پريشاني و نااميدي ميشويم. اين موضوعات اگرچه از نظر ما موضوعات با اهميتي هستند اما اگر اندکي به آنها دقت کنيم ميبينيم که گذرا و موقتي هستند و پس از مدتي از بين مي روند. پس چرا روح و روان خود را براي اتفاقات بي اهميت به سمت نابودي بکشانيم. اندکي به خودتان فرصت تامل بدهيد. سکوت کنيد. گريه و اندوه را متوقف کنيد. و به روزهاي خوبي که خواهند آمد بينديشيد. زندگي شادتر را فقط خودتان مي توانيد براي خودتان بيافرينيد.

۲. خواب کافي داشته باشيد

مهم نيست که جامعه مدرن چه‌قدر ما را به سمت خواب کمتر سوق مي‌دهد. مي‌دانيم خواب کافي براي سلامتي، عملکرد مغز و سلامت عاطفي  ضروري است.

اکثر بزرگسالان به ۷ يا ۸ ساعت خواب در شبانه روز نياز دارند. اگر ديديد که در خواب روزانه خود مشکل داريد و يا احساس گيجي و عدم توجه مي‌کنيد، بدن شما دارد به شما مي‌گويد که به استراحت بيشتري نياز دارد.

در اين جا نکاتي براي داشتن برنامه خواب بهتر براي شما آورده‌ايم:

– تعداد ساعت‌هايي که در شب مي‌خوابيد و ميزان استراحت خود را يادداشت کنيد. پس از يک هفته، وضعيت خود را بهتر مي‌فهميد.

– هر روز – حتي روزهاي آخر هفته – سر ساعت معيني بخوابيد و بيدار شويد.

– ساعت قبل از خواب را ساعت آرامش در نظر بگيريد.

– اتاق خواب خود را تاريک، خنک و آرام کنيد.

– رختخواب خوبي را براي خود تهيه کنيد.

– اگر قصد چرت زدن داريد، آن را در حد ۲۰ دقيقه نگه داريد.

اگر دائما با مشکلات خواب دست و پنجه نرم مي‌کنيد، با پزشک‌تان صحبت کنيد. ممکن است به اختلال خواب دچار بوده و به درمان نياز داشته باشيد.

۳.براي شادتر زندگي کردن مثبت‌انديش باشيد
شکي نيست که زندگي، پستي‌ها و بلندي‌هاي بسياري دارد، اما اين دليل نمي‌شود صرفا روزهاي خوب را دوست داشته‌باشيد و در روزهاي نه‌چندان خوب، زانوي غم بغل بگيريد. اين نکته يعني روزهاي خوبي که در پيش داريد، تحمل روزهاي بسيار سخت را برايتان آسان مي‌کنند، بدون اينکه استرس بيش ار حد به شما وارد شود.

۴. اطراف خود را با آدم‌هاي شاد پر کنيد
حتما متوجه شده‌ايد که وقتي با آدم‌هاي منفي، بدخلق يا تلخ‌زبان هستيد، روحيه‌تان بد مي‌شود. برعکس، وقتي دور و بر آدم‌هاي مثبت و خوش‌بين هستيد، کم‌کم نيمه‌ي پر ليوان را مي‌بينيد. اگر آدم‌هاي منفي در زندگي‌تان هستند، با وقت‌گذراندن با آدم‌هاي شاد و مثبت مطمئن شويد در ترازوي شادي اعتدال ايجاد مي‌کنيد. و حس بدي به آن نداشته باشيد: شادي شما به آن بستگي دارد!

۵. مديتيشن و مراقبه را فراموش نکيد
دعا، مديتيشن، زمان تنهايي، اسمش را هرچه مي‌خواهيد بگذاريد ولي تحقيقات نشان داده ‌است تمرين مداوم تمرکز (مديتيشن) مي‌تواند جنبه‌هاي مختلف زندگي‌شما را بهبود ببخشد. مدتيشن (تمرکز) مداوم نه تنها مي‌تواند ميزان استرس و نشانه‌هاي افسردگي را کاهش دهد، بلکه مي‌تواند به‌طور کلي رضايت از زندگي را افزايش بدهد: “نتايج نشان داده‌است تمرين مديتيشن (تمرکز) به مرور زمان باعث افزايش احساسات مثبت، و در نتيجه مجموعه‌ي گسترده‌اي از توانايي‌هاي فردي(مثل تمرکز حواس بيش‌تر، هدف داشتن در زندگي، حمايت اجتماعي، نشانه‌هاي بيماري کم‌تر) مي‌شود. در نهايت افزايش توانايي‌هاي فردي افزايش رضايت از زندگي و کاهش نشانه‌هاي افسردگي را پيش‌بيني مي‌کند”. هنگام جست‌و‌جوي شادي، به ياد داشته‌باشيد شادي يک محصول جانبي است- نه الزاما يک هدف. اگر فقط وقتي شاد هستيد.

۶ . يادتان باشد هميشه شکرگزار باشيد
شگرگزاري اميد و انگيزه مي‌دهد و حتي شما را در داشتن زندگي شادتر رهنمود مي‌کند. فکر کردن به همه‌ي آن چيزهايي خوشايندي که بر وفق مرادتان هستند، زندگي را همان‌گونه که هست در نظرتان جلوه مي‌دهد. شکرگزار حال کنوني و جايگاهي که در آن قرار داريد، باشيد. چيزهاي بزرگ در زمان حال اتفاق مي‌افتند. شکرگزار بودن باعث مي‌شود به چيزهاي بسياري توجه‌کنيد که حضورشان را تابه‌حال عادي تلقي مي‌کرده‌ايد. اين کار همچنين بهره‌وري‌تان را افزايش مي‌دهد و برايتان شادي به همراه خواهد داشت.

 ۷. براي شادتر زندگي کردن خودتان و ديگران را تحسين کنيد
تحقيقات نشان مي‌دهد کارهايي مانند مهرباني مي‌توانند باعث احساس رضايت بيشتر در شما شوند.

تحسين و تعريف کردن، يک راه سريع و آسان براي خوش کردن روز يک فرد و افزايش خوشحالي شماست.

به چشمان افراد نگاه کرده و با لبخند از آن‌ها تعريف کنيد تا فرد بفهمد که شما راست مي‌گوييد. احتمالا با احساس خوبي که اين کار در شما ايجاد مي‌کند متعجب مي‌شويد.

اگر مي‌خواهيد از ظاهر فردي تعريف کنيد، بايد آن را کاملا محترمانه بيان کنيد.

۷. تفکرات منفي را به تفکرات مثبت تبديل کنيد
براي تبديل زندگي غم بار به زندگي شادتر و موف‌تر بايد تفکرات منفبي را دور بريزيد. تفکرات منفي که عقيده‌هاي بي‌فايده در خود دارند، شما را از دستيابي به اهداف‌تان باز مي‌دارند. پس تفکرات‌تان را به‌دقت زير نظر داشته‌باشيد. اگر مي‌دانيد اين تفکرات منفي هستند، آنها را به‌سرعت به تفکرات مثبت تبديل کنيد. وقتي ببنيد چه‌قدر شادتر و مطمئن به‌نفس‌تر هستيد، بسيار شگفت‌زده خواهيد شد.

۸. قبول‌کنيد چيزهاي بد هم اتفاق مي‌افتند
وقتي چيزي به شکلي که مي‌خواهيم پيش نمي‌رود، واکنش معمول آدم‌ها مقاومت‌کردن و جنگيدن عليه آن است. قبول‌کردن چيزها به همان صورتي که هستند، حتي اگر باب طبع‌تان نباشند، برايتان خاطر آرام‌تري به همراه خواهد داشت. شايد شعار دادن هم به شما کمک کند؛ مثلا پيش خودتان بگوييد: “حالم از شرايط کنوني به هم مي‌خورد، اما واقعيت امر درحال‌حاضر همين است. با اين حال من در اين موقعيت هم با آرامش و قطعيت کار خواهم‌کرد.” با اين روش شما قطعا به خودتان نيرو خواهيد بخشيد، هر چند، شايد نه به‌سرعت.

۹. براي شادتر زندگي کردن دوستان‌تان را ببينيد
انسان‌ها موجوداتي اجتماعي هستند و داشتن دوستان نزديک مي‌تواند ما را خوشحال‌تر کند.

براي چه کساني دل‌تان تنگ شده است؟ با آن‌ها تماس بگيريد. تاريخي را تعيين کنيد و همديگر را ببينيد يا مکالمه تلفني طولاني داشته باشيد.

در بزرگسالي، کمي غير ممکن است که دوستان جديد پيدا کنيم. اما اين درمورد تعداد دوستاني که داريد نيست. اين به معناي داشتن روابط معنادار – حتي فقط با يک يا دو نفر – است.

بودن در يک گروه داوطلبانه محلي يا يک کلاس را امتحان کنيد. هر دوي اين کارها مي‌توانند باعث ارتباط شما با افراد هم سليقه و هم فکر شوند. اين احتمال وجود دارد که آن‌ها نيز به دنبال دوست باشند.

لازم نيست رفاقت فقط به انسان‌هاي ديگر محدود شود. بر اساس مطالعات انجام شده، حيوانات نيز همين تاثير را دارند.

حيوانات را دوست داريد اما نمي‌توانيد حيوان خانگي داشته باشيد؟ داوطلب شدن در محل نگهداري حيوانات را مد نظر قرار دهيد تا دوستان جديد – هم انسان و هم حيوان – پيدا کنيد.

۱۰. وقتي در حال عصبي‌شدن هستيد، خودتان را آرام کنيد
وقتي آرام هستيد، بر خودتان کنترل داريد و مشکلات را با شفافيت بيشتري از نظر مي‌گذرانيد. براي شنيدن موسيقي آرامش‌بخش، يا جايي نشستن و تصور کردن جايي که پيش‌تر بوده‌ايد و آرامش و شادي برايتان به ارمغان مي‌آورد وقت بگذاريد. اين کار کمک‌تان خواهد کرد روي چيزهايي که واقعا برايتان اهميت دارند وقت بگذاريد.

 

 
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره