نماد آخرین خبر

خانه موزه کریستف کلمب کجاست؟

منبع
کجارو
بروزرسانی
خانه موزه کریستف کلمب کجاست؟

کجارو/ يکي از حيرت‌انگيزترين اتفاقات در زندگي هرکسي مي‌تواند بازديد از خانه کاشف آمريکا، يعني کريستف کلمب باشد؛ مخصوصاً خانه‌اي که کودکي خود را در آن سپري کرده و بزرگ شده باشد. اين خانه موزه که اکنون در جنواي ايتاليا قرار دارد، بازسازي شده است‌؛ با اين وجود، به‌طرز شگفت انگيزي قديمي به‌نظر مي‌رسد. در ادامه با کجارو همراه باشيد تا بيشتر با محل سکونت کاشف قاره آمريکا آشنا شويد.

بيوگرافي کريستف کلمب
کريستف کلمب در سال ١۴۵١ ميلادي در شهر جنوآي ايتاليا چشم به جهان گشود. پدر او تاجر و بافنده پشم بود و در عين حال، مالکيت مکاني را نيز بر عهده داشت که کريستف جوان در آنجا به‌عنوان کمک پدر کار مي‌کرد. اطلاعات بسيار کمي از دوران کودکي کريستف کلمب در اختيار است؛ اما اسناد تاريخي حاکي از آن است که در فاصله سال‌هاي ١۴۵۵ تا ١۴٧٠ ميلادي، کريستف در اين خانه زندگي مي‌کرده است؛ هرچند که خانواده او مدتي بعد به ساونا، شهري در غرب جنوا نقل مکان کردند.

تاريخچه خانه کريستف کلمب

خانه اصلي به احتمال زياد دو تا سه طبقه بوده و مغازه در طبقه همکف آن قرار داشته است؛ همچنين، در ورودي آن در سمت چپ مغازه ديگري قرار داشته است. به نظر مي‌رسد که اين خانه در بمباران جنوا توسط پادشاه لويي چهاردهم فرانسوي نابود شده؛ اما بناي حال حاضر، در اوايل قرن ١٨ ميلادي بر اساس خرابه‌هاي اصلي ساخته شده است.

جالب اينجا است که دو طبقه بيشتر از طرح اصلي به اين بنا اضافه شده که به وسيله ستون‌هاي ساختمان‌هاي کناري روي اين بنا قرار گرفته‌ بودند. تقريباً در سال‌هاي ١٩٠٠ ميلادي ساختمان‌هاي مجاور منزل کريستف کلمب تخريب شدند و طبقات فوقاني اين بنا نيز تخريب شد؛ سپس به بناي دو طبقه‌اي حال حاضر تقليل پيدا کرد.

در سال ١٨٨۶ ميلادي اين خانه توسط شهرداري جنوآ خريداري و جهت تبديل به يکي از مشهورترين جاهاي ديدني ايتاليا بازسازي شد. در حال حاضر، بر سر در خانه کلمب کتيبه‌اي با اين مضمون نوشته شده است:

هيچ خانه‌اي به‌اندازه اين خانه ارزش توجه ندارد؛ خانه‌اي که کريستف کلمب در آن رشد و اولين سال‌هاي جواني را زير نظر پدر خود سپري کرده است.
منزل کريستف کلمب که در خارج از مرزهاي جنوآي قرن ١۴ قرار داشته است، هم‌اکنون يکي از پرطرفدارترين جاذبه‌هاي گردشگري اين شهر است. اين موزه به انساني تعلق دارد که با هزينه بسيار، کمک بزرگي به ايجاد ارتباط ميان دنياي مدرن و قديم کرد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره