آخرين خبر/
مواد لازم دمپخت شيرازي
مواد اصلي :
برنج 4 پيمانه
گوشت خورشتي ۲۰۰ گرم
سير سبز(پخته) ۲ پيمانه
کلم (خرد و تفت داده شده) ۲ پيمانه
پياز ۱عدد
سبزي (ترخون ،شويدو ريحان خرد شده) ۲۰۰ گرم
هويج ۲ عدد
عدس (پخته شده) ۱/۲ پيمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه درجه سختي
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۶۰دقيقه
طرز تهيه :
1- ابتدا پياز داغ ميگيريم و گوشت را در آن تفت ميدهيم ومقداري زرد چوبه ونمک وفلفل ميريزيم.
۲- بعد برنج را در قابلمه مورد نظر ميريزيم وآب و سير سبز پخته وکلم برگ سرخ کرده وسبزي معطر وهويج خورد شده و عدس پخته ومخلوط پياز داغ و گوشت را به برنج همراه نمک وروغن اضافه کرده و روي حرارت ميگذاريم تا آب برنج تبخير شود.
۳- و بعد برنج را دم ميکنيم به مدت نيم الي يک ساعت.نوش جان
بازار