برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

آشپزی / طرز تهیه دمپخت شیرازی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آشپزی / طرز تهیه دمپخت شیرازی
آخرين خبر/ مواد لازم دمپخت شيرازي مواد اصلي : برنج 4 پيمانه گوشت خورشتي ۲۰۰ گرم سير سبز(پخته) ۲ پيمانه کلم (خرد و تفت داده شده) ۲ پيمانه پياز ۱عدد سبزي (ترخون ،شويدو ريحان خرد شده) ۲۰۰ گرم هويج ۲ عدد عدس (پخته شده) ۱/۲ پيمانه نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهيه درجه سختي زمان تهيه ۳۰دقيقه زمان پخت ۶۰دقيقه طرز تهيه : 1- ابتدا پياز داغ ميگيريم و گوشت را در آن تفت ميدهيم ومقداري زرد چوبه ونمک وفلفل ميريزيم. ۲- بعد برنج را در قابلمه مورد نظر ميريزيم وآب و سير سبز پخته وکلم برگ سرخ کرده وسبزي معطر وهويج خورد شده و عدس پخته ومخلوط پياز داغ و گوشت را به برنج همراه نمک وروغن اضافه کرده و روي حرارت ميگذاريم تا آب برنج تبخير شود. ۳- و بعد برنج را دم ميکنيم به مدت نيم الي يک ساعت.نوش جان همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان فارس را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد : آخرين خبر فارس در تلگرام : https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLp_SERJkiw4dkw آخرين خبر فارس در اينستاگرام : https://instagram.com/fars.online آخرين خبر فارس در سروش : http://sapp.ir/Fars.Online آخرين خبر فارس در ايتا : http://eitaa.com/joinchat/154992640C628a247913
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره