ايرنا/دادستان عمومي و انقلاب زاهدان گفت: 2 نفر از کارمندان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان در رابطه با قاچاق سازمان يافته دام دستگير شدند.
حجت الاسلام علي موحدي راد اظهار داشت: اين افراد با کمک دلالان اقدام به واردات دام زنده از کشورهاي همسايه مي کردند.
وي تصريح کرد: اين قاچاق سازمان يافته دام با موضوع قاچاق در ديگر نقاط کشور متفاوت است چرا که در مناطق ديگر دام ها از کشور خارج مي شوند اما در سيستان و بلوچستان دام به صورت غير قانوني وارد مي شود.
دادستان عمومي و انقلاب زاهدان گفت: اين افراد پس از وارد کردن دام ها با استفاده از پلاک هاي به جا مانده از دام هاي ذبح شده و يا پلاکهايي که اين 2 کارمند جهاد کشاورزي در اختيار آنان قرار مي دادند حيوانات قاچاق را بدون معاينات بهداشتي و کنترل هاي لازم به ديگر مناطق کشور ارسال مي کردند.
وي ادامه داد: اين دام ها در مرکز کشور به اسم دام سيستان و بلوچستاني شناخته مي شد در حاليکه اين دام ها از کشورهاي همسايه وارد اين استان شده بود.
حجت الاسلام موحدي راد بيان کرد: دام هايي که از کشورهاي همسايه وارد سيستان و بلوچستان مي شود ابتدا بايد قرنطينه، معاينه و سپس کشتار و بسته بندي و به ساير استانهاي کشور ارسال شود.
وي اظهار داشت: اين افراد بدون در نظر گرفتن اين موارد دام ها را به صورت زنده و بدون قرنطينه کردن به عمق کشور ارسال مي کردند.
دادستان عمومي و انقلاب زاهدان گفت: دولت به منظور تنظيم بازار گوشت کشور مشوق هايي همچون معافيت مالياتي و گمرکي براي واردات دام لحاظ کرده است که ما از اين طرح حمايت مي کنيم.
وي تصريح کرد: دامي که از افغانستان و پاکستان وارد سيستان و بلوچستان مي شود ممکن است دچار بيماري باشد که براي دام خود اين استان نيز خسارت هاي جبران ناپذيري به همراه دارد.
حجت الاسلام موحدي راد اظهار داشت: دام هايي که از کشورهاي همسايه وارد سيستان و بلوچستان مي شود ابتدا بايد قرنطيه و معاينه شوند که متاسفانه اين افراد اين اقدامات بهداشتي را رعايت نمي کردند.
وي بيان کرد: واردکنندگان دام بايد از مشوق هايي که دولت براي واردات دام لحاظ کرده استفاده و با رعايت نکات بهداشتي اقدام به اين کار کنند تا سلامت انسانها و دام ها به خطر نيفتد.
بازار