فارس/ احسان آنقي در گفتوگويي اظهار داشت: در پي شکايت فردي مبني بر برداشت 10 ميليون ريال از حساب بانکياش توسط فردي ناشناس، بررسي موضوع در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت.
وي با اشاره به اقدامات تخصصي کارشناسان پليس در اين پرونده اضافه کرد: در بررسي محتواي فعاليتهاي اين فرد در فضاي مجازي، مشخص شد، اين فرد مدتي پيش از يک ربات تحت عنوان همدمياب در يکي از شبکههاي اجتماعي استفاده کرده است و بعد از وارد کردن اطلاعات حساب خود در يک درگاه جعلي بانکي، مورد دستبرد يک سارق سايبري قرار گرفته است.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزي با بيان تحقيقات شبانهروزي کارشناسان پليس فتا در شناسايي و دستگيري اين سارق سايبري تصريح کرد: در تکميل تحقيقات تخصصي کارشناسان پليس فتا، متهم اصلي اين پرونده در يکي از استانهاي مرکزي کشور شناسايي و بلافاصله با کسب نيابت قضائي، در عمليات پليس دستگير و به شهرستان اراک منتقل شد.
آنقي ادامه داد: با توجه به اسناد و مدارک به دست آمده در مراحل رسيدگي به اين پرونده، متهم به جمعآوري اطلاعات حساب بانکي 197 نفر و برداشت 200 ميليون ريال از حسابهاي بانکي آنان اعتراف کرد.
وي در ادامه به شهروندان هشدار داد که در هنگام درج اطلاعات حساب و کارتهاي بانکي خود به آدرس اينترنتي يا url دقت کرده و بهتر است که آدرس اينترنتي درگاه بانکي را از خود بانک دريافت کنند.
رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان مرکزي بيان داشت: در هيچکدام از شبکههاي اجتماعي از جمله کانالها و گروههاي تلگرامي، درگاه پرداخت بانکي وجود ندارد و تبليغات با عناوين فروش محصولات و شارژ با قيمت پايين و اين قبيل موضوعات تبليغاتي دروغين، بستري براي کلاهبرداري و سرقت اطلاعات حسابهاي شهروندان است.
آنقي در پايان از شهروندان خواست در صورت مواجهه و يا مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طريق سايت پليس فتا بخش تماس با ما با کارشناسان پليس فتا در ميان بگذارند.
بازار