آخرين خبر/ يادداشت
دي ماه سال ۹۵ بود که رئيس بيمارستان فاطمي اردبيل که خود آشنا به مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان بود با حکم وزير وقت ، دکتر هاشمي ، سکاندار رياست دانشگاه علوم پزشکي شد.
قبول اين شرايط براي هر کسي راحت نبود ، چندين نفر قبول اين سکان را بازي با آبروي خود و تن دادن به هزاران تهمت و توهين مي دانستند.
چون باور داشتند هيچکس در اين شرايط تنش زا ، رياست بر اين سازمان گسترده و چند هزار پرسنل و با حجم خدمات پيچيده را قبول نمي کند و هر کس به اين شرايط تن دهد نمي تواند زياد دوام بياورد.
پروژه تروما براي خودش داستاني بود ، از سال ۸۵ که کلنگ احداث آن زده شده بود ۱۰ سال مي گذشت.
همين پروژه يکي از علت هايي بود که هيچکس براي کسوت رياست پيشقدم نمي شد. ولي آن مرد با درک همين شرايط ، قدم در راهي سخت نهاد و به ميدان آمد.
عملکرد دوساله اش بخصوص در بحث هاي حوزه درمان نشان داد که براي او خدمت به مردم بيش از هر چيزي اهميت دارد و تروماي خوابيده را بيدار کرد و ۹۵ درصد پيشرفت فيزيکي را ثبت و با پيگيري هاي مستمر خود ، قول اتمام آن را از وزير بهداشت گرفت.
اخوان اکبري ، متخصص بيهوشي و رئيس بيمارستان فاطمي اردبيل ، کسي که همه سختي ها و مشکلات را مي دانست ، خودش در بالين بود و با درد باليني ها و مردم آشنا بود اين شرايط را قبول کرد و به ميدان آمد.
با وجودي که مي دانست چه بسيار ناملايمات در راه است ولي با هزاران اميد خدمت پا در ميدان خدمت نهاد و با صداقت ، شفافيت و نداي خدمت کار خود را شروع کرد.
چه بسيار کارهايي که انجام شد و در حال انجام است ، چه بسيار کارهايي که بدور از کارهاي تبليغاتي و خودنمايي انجام داد و اعتقادش بر خدمت بي نمايش دادن بوده و هست.
اين در شرايطي است که مقبوليت و رضايت در سطح مديريت عالي استان از فعاليت هاي دانشگاه مطلوب بوده و حمايت ها و پشتيباني ها مويد اين مطلب است.
آنهايي که به هر نحو چشم ديدن موفقيت ها را ندارند و يا منافعشان قطع شده و تاريکخانه هايي که درشان تخته شده و يا درخواست هاي غير معقولشان به نتيجه نرسيده از طريق قلم فروشاني که نه دين دارند و نه ايمان ، مي تازند و خواهند تاخت ، اما بدانند که اين مسير بي بازگشت است و ديگر ميداني پيدا نخواهند کرد.
سال ، سال انتخابات است و از اين حمله ها زياد خواهد بود ، همچنانکه استاندار سختکوش استان نيز از تيغ اين قلم ها در امان نيست.
چنانکه معذرت خواهان صوري طلبکاران منفعت طلبان هميشگي هستند و همچون گذشته ناکام خواهند بود.
کاش در دست گرفتن قلم و نوشتن مطلبي ، چه به جهت خودنمايي و جذب حداکثري مخاطب يا جهت مقاصد ديگر ، آبرو و حيثيت افراد را به بازي نگيريم و بدانيم که آبروي افراد را به هر هدفي نبايد بازيچه قرار داده و مورد تهمت ها و توهين ها ، حتي به شکل طنز ، قرار دهيم که چه بسا در اثبات آن مطالب گفته شده ناتوان باشيم.
و چه زيبا فرمود امام جعفر صادق(ع) که :
《مَن کَشَفَ حِجابَ غَيرِه إِنکَشَفَت عَوراتُ نَفِسهِ.》
کسي که نسبت به مردم پردهدري کند پرده آبروي خودش دريده مي گردد. (کشفالغُمّة، ج ٢، ص ٣٢٩)
بازار