ايسنا/ سرپرست سازمان مديريت پسماند شهرداري کرج گفت: در حال حاضر ظرفيت پناهگاه حلقه دره پر شده به همين دليل به دنبال احداث دو پناهگاه ديگر در باغستان و منطقه حصار هستيم که طبق دستور شهردار بايد تکليف آنها طي دو ماه آينده مشخص شود.
احمد خيري اظهار کرد: از ابتداي سال تاکنون بيش از دو هزار شکايت مردمي به خاطر وجود سگهاي بلاصاحب در سطح شهر داشتهايم که همين امر باعث شده با جديت بيشتري براي ساماندهي آنها اقدام کنيم.
وي ادامه داد: قبلاً ساماندهي سگهاي بلاصاحب از طريق مرگ با ترحم انجام ميشد ولي به واسطه اعتراض حاميان حيوانات در حال حاضر سياست واکسيناسيون و عقيم سازي آنها اجرايي ميشود که در مقايسه با روش قبلي ديربازدهتر است.
اين مسئول توضيح داد: براي تسريع در ساماندهي اين سگها تعداد اکيپهاي سگگيري در هسته اصلي شهر را افزايش دادهايم و اميدواريم کمتر شاهد تردد گلهاي اين حيوانات در خيابانها باشيم.
خيري با اشاره به وضعيت مرکز حلقه دره به عنوان تنها مرکز دفن زباله استان، گفت: اين مرکز از ساليان گذشته تا کنون زبالههاي توليدي شهروندان را در خود جاي ميدهد.
اين مسئول با اشاره به اينکه امکان انتقال اين مرکز به مکاني ديگر وجود ندارد، ابراز کرد: برخي شهروندان از بوي بد و ساير مشکلاتي که اين مرکز براي آنان ايجاد کرده گلايه دارند ولي واقعيت اين است امکان انتقال اين مرکز به مکاني ديگر وجود ندارد چون اين کار مشکلات زيست محيطي زيادي را در پي دارد.
وي با بيان اينکه به دنبال احداث مرکز دفن ديگري در کرج هستيم، توضيح داد: فاز مطالعاتي، طراحي و نقشه کشي اين مرکز توسط اساتيد و کارشناسان صورت گرفته و با تخصيص اعتبار مناسب اميدواريم تا پايان سال عمليات اجرايي مرکز دوم دفن زباله کرج آغاز شود.
خيري با اشاره به ضرورت همکاري شهروندان براي کاهش ميزان زبالههاي تر توليدي ادامه داد: روزانه ۲۵۰ متر مکعب شيرابه در مرکز دفن زباله حلقه دره توليد ميشود که براي کاهش آن نيازمند تعامل و همکاري شهروندان هستيم.
سرپرست سازمان مديريت پسماند شهرداري کرج افزود: اگر شهروندان زبالههاي تر و خشک خود را به خوبي جدا کنند و در زمان ريختن پسماندهاي تر در سطل زباله رطوبت آنها را تا حد امکان بگيرند، ميزان شيرابههاي توليدي به ميزان قابل توجهي کاهش مييابد.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به تلاش براي کاهش ميزان زبالههايي که در مرکز حلقه دره دفن ميشود، اظهار کرد: با توسعه کارخانه کمپوست ميتوانيم تناژ دفن زباله در اين مرکز را به ميزان قابل توجهي کاهش دهيم.
خيري گفت: دفن زباله اثرات مخرب زيست محيطي زيادي دارد و مديريت شهري با تخصيص اعتبار مناسب، عزم خود را براي توسعه فازهاي بعدي کارخانه توليد کمپوست از زبالههاي توليدي جزم کرده تا شاهد کاهش ميزان دفن زباله در کرج باشيم.
بازار