آخرین خبر/ در طول ماه مبارک رمضان و ساعاتی قبل از اذان مغرب اگر در مسیر خیابان همت شمالی شیراز قدم بگذارید از جمعیت روزه داری که در جلو پزندگی «قوم پرست» برای خرید آش سبزی و سایر اقلام مشابه ازدحام کرد ه اند ، تعجب خواهید کرد .
پزندگی «قوم پرست» یکی از پزندگی های پنج گانه شیراز است که انواع آش های سنتی شیراز را طبخ و عرضه می کند و با توجه به کیفیت مناسب تولیدات خود به تعبیر بسیاری، شهره خاص و عام شده و در کمال تعجب پی بردیم که با توجه به همین امر، آوازه آش شیرازی تولیدی این پزندگی به خارج از کشورمان هم رسیده و گواه آن، تصاویری است که شیرازیان ساکن در کشورهای اروپایی از جمله فرانسه و حتی منطقه آمازون از طریق تلفن همراه برایش ارسال کرده اند و آش سبزی شیرازی را با نشان «قوم پرست» در بین سایر دوستان خود تبلیغ نموده اند.
محمد قوم پرست و برادر کوچکتر او محمود ، سال هاست که در جمع پزندگان پنج گانه شیراز که برای پخت وپز آش های مختلف از مبادی مسئول مجوز دریافت کرده اند توانسته اند با انجام تلاشی هدفمند و تفکر و اندیشه خدمت خالصانه به مردم، پیوسته بر کیفیت کار خود بیفزایند و همین اخلاص در کار موجب افزایش پیوسته مشتریانشان شده است.
محمد قوم پرست در رابطه با چگونگی پرداختن به حرفه پزندگی گفت: حد ود 25 سال پیش از لایزنگان داراب برای ادامه تحصیل به شیراز سفر کردم و علاوه بر تحصیل،
درصدد برآمدم شغلی را هم انتخاب کنم بنابراین فعالیت خود را در پزندگی برق شیراز به مدت 8 سال در قالب شاگردی آغاز کردم و با آشناشدن کامل با این حرفه، دوسال بعد در قالب شراکت با پزندگی مزبور، کارم را ادامه دادم و متعاقب آن در خیابان همت شمالی همراه با برادر کوچکترم محمود ، پزندگی فعلی را راه اندازی نمودم و با این احساس که باید کار پزند گی را در نقطه دیگری گسترش دهم، یک واحد پزندگی دیگر را با مدیریت برادرم در گلدشت معالی آباد تاسیس نمودیم.
همان طور که یادآور شدم، در سایه صداقت و پشتکار می توان در هر حرفه ای به موفقیت دست یافت و عامل این توفیقات را باید در این خلاصه کنیم که اتکای ما دو برادر به خداوند و پس از آن به یکدیگر بود که تصمیمات لازم را با همفکری هم اتخاذ می کنیم و در همه امور مشارکت داریم و این باعث شده روند فعالیت هایمان بدون هرگونه تنش دنبال شود و پیوسته ما تنها منافع خود را درنظر نمی گیریم و سود مشتریان خود را در اولویت قرار داده ایم و در حقیقت این یک تعامل دوطرفه است.
وی افزود : در زمینه کارآفرینی به این امر توجه خاص داریم و با استخدام 25 نفر پرسنل باتجربه زن و مرد و انعقاد قرارداد کاری و بیمه با همه این افراد توانسته ایم کارمان را به نحو احسن دنبال کنیم.
در رابطه با تهیه مواد اولیه تولیدات خود با توجه به وضعیت بازار، مواد مزبور را بدون واسطه از تولید کنندگان دریافت کرده و مواد فاسد شدنی را به روز تهیه می کنیم.
تولید انواع آش های طبخ شده در این پزندگی به طور معمول روزانه 5/2 تن و در روزهای پرمصرف از جمله جمعه ها 4 تن است.
البته ناگفته نباید گذاشت که نظر به مرغوبیت مواد تولیدی ما، مشتریانمان در حد 60 تا 70 درصد این روزها، هیئات مذهبی و برخی ارگان ها و سازمان ها هستند .
وی در رابطه با این شایعه که با توجه به گرانی گوشت، برخی پزندگی ها از سیرابی و آرد در پخت آش سبزی استفاده می کنند ، این شایعات را کذب محض دانست و گفت: هیچ آشی را نمی توانید سراغ داشته باشید که به جای گوشت در آن سیرابی مورد استفاده قرار گیرد زیرا در این صورت آش بوی نامطبوع و آزارد هنده ای را به خود می گیرد .
ما برای قوام آمدن آش از گوشت گوسفندی استفاده می کنیم و چشم خود را به روی منافع بیشتر بسته ایم و کیفیت کار و شهرت خود را به بهای این مسایل از دست نمی دهیم.
قوم پرست در ادامه در مورد تعیین نرخ انواع تولیدات پزندگی ها، گفت: ما رأساً در این مورد دخالتی نداریم و این اتحاد یه مربوطه است که پس از ارزیابی های همه جانبه و قیمت های تمام شده، نرخی را برای تولید اتمان ارائه می دهد و این نرخ پس از هماهنگی با اتاق اصناف نهایتا پس از بررسی سازمان صنعت، معدن و تعاون، تائید و از طریق اتحادیه ابلاغ می شود .
وی در پایان گفت وگو با خبر جنوب، با تاکید بر لزوم تامین سلامت عمومی و کمک به اقتصاد خانواده و همچنین گرانی ظروف یکبار مصرف، از مردم درخواست کرد برای خرید انواع آش، ظرف مناسب را به پزندگی ها ارائه دهند تا سلامت آنها به مخاطره نیفتد .




همراهان عزیز ، آخرین اخبار استان فارس را به صورت لحظه ای و فراجناحی در بسترهای زیر دنبال کنید :
آخرین خبر فارس در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEAbLp_SERJkiw4dkw
آخرین خبر فارس در اینستاگرام :
https://instagram.com/fars.online
آخرین خبر فارس در سروش :
http://sapp.ir/Fars.Online
آخرین خبر فارس در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/154992640C628a247913