مهر/ معاون اجتماعي فرمانده انتظامي استان کرمانشاه از برخورد جدي پليس با عرضهکنندگان قليان در ۳ ماهه اول سالجاري خبر داد.
محمدرضا آمويي در خصوص اماکن عرضه قليان و قليان سراها اظهار داشت: نيروي انتظامي به صورت روتين و روزانه برخورد با قليان سراها و مکانهاي عرضه قليان را به طور جدي در دستور کار دارد.
وي با با تاکيد بر لزوم نگاه همه جانبه به اين موضوع افزود: استعمال قليان در اين استان بالا است اما با يک پديده اجتماعي نميتوانيم صرفاً با يک رويکرد پليسي برخورد کنيم و لازمه آن اين است که با نگاه اجتماعي به اين قضيه بپردازيم.
معاون اجتماعي فرمانده انتظامي استان کرمانشاه گفت: در اين راستا دستگاههاي فرهنگي و دستگاههايي که در حوزه بهداشت و درمان حضور جدي دارند بايد نسبت به اين قضيه روشنگري کنند و در بين اقشار مختلف به خصوص جوانان و نوجوانان با برگزاري آموزشهاي لازم، به بيان خطرات و مضرات استعمال قليان بپردازند.
وي در ادامه از اقدامات پليس در راستاي بصيرت افزايي جامعه نسبت به خطرات استعمال دخانيات سخن گفت و بيان داشت: يکي از شاخههاي آموزش همگاني بحث مضرات سيگار و قليان به خصوص در حوزه قليان است.
آمويي عنوان کرد: يکي از مواردي که استعمال قليان در آن به وفور ديده ميشود پارکها و تفرجگاهها ست که در اين خصوص لازم است ابتدا اماکن عمومي را پاکسازي کنيم و در کنار آن فرهنگ سازي شود.
وي بيان داشت: بحث ممنوعيت عرضه قليان در کنار اصناف ديگر بايد توسط صنف مربوطه و بهداشت و درمان مشخص شود و با اين قضيه به صورت جدي برخورد شود.
معاون اجتماعي فرمانده انتظامي استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: دستگاههاي متولي اگر در بحث برخوردها و پلمبها پس از اخذ دستورات قضائي به کمک پليس نياز دارند اطمينان خاطر داشته باشند که پليس در کنار آنها خواهد بود.
وي از استعمال قليان به عنوان دروازه ورود مواد مخدر ياد کرد و گفت: به همين سبب احساس خطر نسبت به اين قضيه داريم و يکي از دغدغههاي پليس همين امر است.
آمويي از آمار بالاي برخورد با کساني که ارائه عرضه قليان در طي سه ماهه اول سال جاري داشتند خبر داد و افزود: در اين راستا با دستور مقام قضائي بسياري از قليانها امحا شده و از بين رفته است.
وي در پايان از همه دستگاههاي ذيربط از جمله دستگاه قضائي، بهداشت و درمان و شهرداري درخواست کرد که با همدلي و همکاري نسبت به ريشهکن کردن اين معضل اجتماعي اقدام کنند و گفت: همچنين رسانهها نيز ميتوانند اين قضيه را يک خواست عمومي تلقي کنند و با راه اندازي کمپينهايي تغيير نگاه جوانان و نوجوانان را نسبت به استعمال مواد مخدر ايجاد کنند و بر افکار جوانان تأثيرگذار باشند.
بازار